11 Ιουν 2015

KAI THN ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Για έναν ακόμη αγώνα χθες το βράδυ στον δεύτερο της σειράς των τελικών για το πρωτάθλημα μπάσκετ ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 76 - 69 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Πλέον απομένει μια νίκη για την ομάδα του Πειραιά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα 2015.




Ο Ολυμπιακός παρουσιάσθηκε όπως και την περασμένη Κυριακή με τον αέρα του νικητή και με υπομονή και καλή άμυνα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα (νικητής) και περιμένει την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου στο ΣΕΦ τον αιώνιο αντίπαλο του για να πάρει μια ακόμη νίκη και μαζί την κούπα του πρωταθλητή στο μπάσκετ.

Οι πράσινοι όπως και στο πρώτο παιχνίδι προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς η αστοχία και οι πολλές ελλείψεις βασικών και αναντικατάστατων παικτών του στέρησαν την πολυπόθητη νίκη που θα έφερνε το σκορ των τελικών σε 1 - 1 και όλα θα ξεκινούσαν από την αρχή.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 28 πόντους (στο πρώτο παιχνίδι είχε σημειώσει 23 πόντους) ήταν ο κορυφαίος αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Οι νικητές είχαν σε καλή μέρα τον Πρίντεζη που σημείωσε καθοριστικά καλάθια σε δύσκολα σημεία αλλά και τον Τρεμέλ Ντάρτεν άξιο συμπαραστάτη του ενώ για ακόμη μια φορά ο Σπανούλης με αντίπαλο την παλιά του ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 33-38, 50-54, 69-76.

Παναθηναϊκός (Μανωλόπουλος): Χαραλαμπόπουλος 2, Σλότερ 11 (2), Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 2, Φώτσης 6 (1), Νέλσον 10, Μαυροκεφαλίδης 28, Διαμαντίδης 4, Μπλουμς 3 (1), Κούπερ, Μόργκαν 1.
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ, Χάντερ 7, Ντάνστον 7, Σπανούλης 11 (3), Ντάρντεν 14 (2), Σλούκας 9 (1), Λαφαγιέτ, Λοτζέσκι 5 (1), Πρίντεζης 17 (1), Αγραβάνης 3, Μάντζαρης 3.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη