5 Ιουν 2015

Βιωματική εκδήλωση «Ταράζουμε τα νερά… οικολογικές αναζητήσεις στη Βεγορίτιδα». Στον Άγιο Παντελεήμονα (video- φωτογραφίες)

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Φλώρινας, Στέλλα Κασίδου, σε συνεργασία με την





Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, την Πέμπτη 4 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργάνωσαν βιωματική εκδήλωση στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, με θέμα: «Ταράζουμε τα νερά… οικολογικές αναζητήσεις στη Βεγορίτιδα».
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Φλώρινας,με Εργαστήρια  Ενεργητικής Μάθησης και Δημιουργικής  Έκφρασης τα οποία δούλεψαν οι μαθητές όλη την χρονιά στα σχολεία τους και τα παρουσίασαν στην εκδήλωση. Τα σχολεία που συμμετείχαν είναι τα Δημοτικά Σχολεία Αετού, Βαρικού, 1ο, και 3ο Αμυνταίου, Βεγόρας, Φιλώτα Ξινού Νερού και Αγίου Παντελεήμονα,αλλά και η Παιδαγωγική Ομάδα του Κ.Π.Ε., Δ. Μελίτης.

Στην πολύ όμορφη αυτή μαθητική εκδήλωση έγινε παρουσίαση του θεατρικού δρώμενου: «Ο μύθος της Βεγορίτιδας», από τους μαθητές των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Παντελεήμονα, που επιμελήθηκε η εικαστικός Ελένη Κεσίσογλου.
ΠΗΓΗ: anapodoi
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη