5 Ιουλ 2015

Φίλε Αλέξη σ ευχαριστώ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!
 Φιλε Αλεξη Θελω να σ' ευχαριστησω εκ μερους μου και ολου του
λαου μας!!!! 
 Γιατι καταφερες μετα από πολλα χρονια να ξανα σπειρεις το μικροβιο της διχονιας αναμεσα μας!
 Γιατι ξανα καταφερες να μαλωσουνε γονεις με παιδια, αδελφια, συγγενεις και φιλοι!
 Γιατι καταφερες οι μισοι να γινουνε Γερμανοτσολιαδες, προσκυνημενοι, δουλοι και οι αλλοι μισοι πατριωτες, περηφανοι και Λεβεντες! Γιατι καταφερες να μαλωσουμε με ολους του συμμαχους μας! 
Γιατι καταφερες να ξανα κανουνε φιλους μας τους Τουρκους! 
Γιατι καταφερες να μαθουμε σε ολους τους ξενους τους Ελληνικους χορους και πως να τους χορευουνε! 
Γιατι καταφερες για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα να ενωσεις την ακρα αριστερα με την ακρα δεξια για ενα κοινο σκοπο! Γιατι καταφερες ολοι οι νεοι να μισουν τους παπουδες μας γιατι ταχα αυτοι τα φαγανε!
 Γιατι καταφερες εκτος απο τις ουρες στο ΙΚΑ στον ΟΑΕΔ κτλ να εχει ουρες στα σουπερ μαρκετ και στις τραπεζες! 
Γιατι καταφερες να αυξησεις τα εσοδα με μαγικο τροπο σε ολες τις πολυεθνικες των τροφιμων! 
Γιατι καταφερες μεσα σε λιγες ωρες να βαλεις σε ισιο δρομο το ΔΝΤ που απο εγκληματιες και ληστες γινανε φιλοι μας και λενε οτι λεγαμε και εμεις!
 Γιατι καταφερες στις παρεες ενω πινανε και οταν μιλουσανε για πολιτικη λεγανε με αυτα θα ασχολουμαστε, τωρα οι μεν με τους δε (Πατριωτες με Γερμανοτσολιαδες) να μαλωνουνε! 
Γιατι καταφερες να μας κανεις απανθρωπους γιατι ενω παλια αν επεφτε καποιος κατω τρεχαμε ολοι τωρα δεν δινουμε σημασια μην χασουμε την σειρα μας στα ΑΤΜ! 
 Γιατι καταφερες να κανεις ολα τα ΜΜΕ καθεστωτικα ενω πριν τις εκλογες ολα σε θαυμαζανε και σε βοηθουσανε! (Τοτε δεν μιλαγε κανεις) 
Γιατι καταφερες να μας πεισεις στο ερωτημα παμε να πιουμε ενα καφε αν πεις ναι σημαινει οχι ενω αν πεις οχι σημαινει ναι! (κατι σαν την διαπραγματευση)! 
Γιατι καταφερες σ' ενα δημοψηφισμα που δεν ισχυει η ερωτηση εμεις να πρεπει να απαντησουμε! Γιατι καταφερες ενω παλια δεν ειχανε οι μισοι χρηματα τωρα να μην εχουνε ολοι! 
Γιατι καταφερες το ακατορθωτο! 
Γι' αυτο σε ξανα ευχαριστω! 
Χρηστος Π. 
Παρακαλω βοηθηστε με περισσοτερα ευχαριστω. Ευχαριστω
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη