14 Ιουλ 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ! ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ!

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Διαβασα στην ιστοσελιδα σας καποια δηλωση, αναρτηση, ενος αναγνωστη
σχετικα με τα  διόδια στην Εγνατία οδό και τον  Σταθμο αναληψης, περιοχη Λαγκαδα και θελω υπευθυνα να προσθεσω τα παρακατω.
Θα παρακαλουσα αν ειναι δυνατον αυτα που θα αναφερω να αναρτηθουν στην ιδια σελιδα .
 
Καταγγελω υπευθυνα οτι η Εταιρια Εγνατια Οδος Α.Ε. δεδομενου της επισημης σελιδας της στο Ιντερνετ, και του Σταθμου Αναληψη επι της Εγνατιας οδου, περιοχη Λαγκαδα Θες/νικης επιβαλει και λαμβανει παρανομως  υπερμετρα τελη διελευσης.
Αναλυτικα: Η Κατηγορια 2 στην επισημη σελιδα της Εταιριας στο διαδυκτιο καλυπτει ελαφρα οχηματα  υψους εως 2.70 μετρα, οπως αυτη αναγραφει, ενω στον Πινακα προ των Διοδιων  και στο Ταμειο αναγραφεται οτι  για την Κατηγορια 2 το υψος ειναι εως 2.20 μετρα.
Δηλαδη το οριο υψους των οχηματων στο Ταμειο ειναι μικροτερο κατα 50 ποντους και κατ΄αυτον τον τροπο μεταφερει τα οχηματα υψους ανω των 2.20 και εως 2.70 μετρων στην Κατηγορια 3 βαρεων οχηματων, Φορτηγων και Λεοφωρειων, λαμβανωντας υπερμετρα κατα 250% περιπου τελη διελευσης.
Την διαπιστωση μπορει να την κανει ο καθενας.
Για οσους δε, αρνουνται να το δεχθουν και να πληρωσουν, τους εγκλωβιζει, τους καταγραφει παραβαση ή ακομη επικαλειται και παρακοληση της ομαλης κοικλοφοριας καλωντας την Αστυνομια και αντε να βγαλεις ακρη.
 
Με φιλικους χαιρετισμους

Ε.Κ.

(ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη