25 Ιουλ 2015

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Το μεγάλο λάθος του Αντώνη Σαμαρά‪ ήταν, ότι όλα αυτά τα μεγάλα “θαύματα” που κατάφερε, με μεγάλους κόπους και προσωπικές θυσίες, μέσα στα
2,5 μόνο χρόνια διακυβέρνησής του, δεν τα “διαφήμισε”, δεν έδειξε στον κόσμο τί τραβούσε από τους “θεσμούς” και την Ε.Ε., δεν είπε τίποτα απολύτως για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε, τις κακές και προκατειλημμένες συμπεριφορές, που δημιούργησαν οι προκάτοχοί του στους αρχηγούς των κρατών.
Τίποτα, πουθενά και σε κανέναν δε μίλησε, ούτε διαφήμισε τα προβλήματα που καλούνταν κάθε φορά να λύσει και να προσπεράσει για να μπορέσει να συνεχίσει. Απλά εργαζόταν σκληρά, μεθοδικά, χωρίς φιγούρες και “διαφημιστικές εταιρείες”. Δε ζήταγε από τον κόσμο να τον επιβραβεύει για κάθε του ενέργεια.
Έπαιρνε επάνω του όλες τις ευθύνες, όλα τα καλά και όλα τα άσχημα, χωρίς να λέει τίποτα.
Θα μπορούσε σίγουρα να έπραττε διαφορετικά και να ενημέρωνε το λαό για κάθε πίεση, κίνδυνο και κίνησή του στην Ευρώπη.
 Όμως θεώρησε, προφανώς, ότι είναι ένας δικός του προσωπικός αγώνας και δε θα έπρεπε να φορτίσει το κλίμα στην Ελλάδα, διότι θα έπεφτε η γενική ψυχολογία τόσο του κόσμου, όσο και των εμπόρων και των επενδυτών.
Αν ενημέρωνε τον κόσμο για το τί και πόσα αντιμετώπιζε θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο και κατά συνέπεια και για την πατρίδα.
Μήπως θα έπρεπε, ο Αντώνης Σαμαράς να αφήσει τους πολίτες και αυτός απλήρωτους, με ουρές στα ΑΤΜ, να άδειαζε όλα τα ταμεία και να έκανε συζήτηση για grexit, για να τον δοξάσουν;
Τέτοιοι που είμαστε…μάλλον.
Ο Αντ. Σαμαράς όμως ΠΟΤΕ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.
Και αυτό διότι δεν του το επιτρέπει η παιδεία του η κουλτούρα του, ο πατριωτισμός το οι ανθρώπινες ευαισθησίες του.
Είναι υπεύθυνος, αξιοπρεπής άνθρωπος και πολιτικός.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένα μεγάλο εθνικό κεφάλαιο της χώρας μας.
Ο χρόνος είναι υπέρ του.

Dark Blue

http://elpidablog.blogspot.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη