13 Αυγ 2015

6 συνήθειες που δεν αφήνουν μια γυναίκα να απολαύσει το σεξ

Ποια είναι τα εμπόδια που σε δυσκολεύουν να απολαύσεις το σεξ όπως σου αξίζει;
Καποιοι πιστεύουν πως η σεξουαλική υγεία έχει να κάνει σαφώς με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Σεξουαλική υγεία δεν σημαίνει μόνο αυτό. Σύμφωνα με έρευνες, η σεξουαλική σου υγεία σχετίζεται με την καθημερινότητα σου.
Συγκεκριμένες συνήθειες, που έχεις υιοθετήσει ασυνείδητα, ίσως να είναι το εμπόδιο για την σεξουαλική σου ευτυχία. Και να ξέρεις πως αν εσύ δεν περνάς καλά στο κρεβάτι με τον σύντροφο σου κι αυτός θα νιώθει το ίδιο και σιγά σιγά θα χάσετε την αξία του σεξ. Ε όχι. Αυτό δεν το δεχόμαστε.
Μάθε λοιπόν τι μπορεί να φταίει:


1. Έλλειψη ύπνου και ξεκούρασης

Ο ανεπαρκής ύπνος είναι κάτι που ταλαιπωρεί αρκετούς. Η έλλειψη ύπνου δεν προκαλεί μόνο κούραση και υπερκόπωση αλλά και προβλήματα στο σεξουαλικό τομέα. Γι αυτό φρόντισε να φτιάξεις τις ώρες που κοιμάσαι και να μη γυρνάς σαν βαμπίρ στις 3 τα ξημερώματα.
2. Έχεις παραμελήσει την φυσική σου κατάσταση

Η γυμναστική σου προσφέρει αντοχή, δύναμη και ευελιξία κάτι πολύτιμο στον τομέα του σεξ. Αν δεν είσαι σε φόρμα και με μια κίνηση που θα κάνεις, θα είσαι πιασμένη τότε πρέπει να ξεκινήσεις τρέξιμο ή κάποιο χόμπι που να σε γυμνάζει έστω 30 λεπτά την ημέρα. Μπορείς να πηγαίνεις με το σύντροφο σου και να επιστρέφετε στο σπίτι και να είστε και οι δυο σε φόρμα. Μας πιάνεις;
3. Ακατάστατο κρεβάτι

Πεταμένα ρούχα, φαγητά, χαρτιά κι όλα όσα στιβάζεις στο κρεβάτι σου λες και είναι κάδος απορριμάτων, μπορούν να σου αποσπάσουν την προσοχή την ώρα του σεξ.
4. Δεν καταναλώνεις τροφές με θρεπτικά συστατικά

Εκτός από τα αφροδισιακά φαγητά που θα εκτοξεύσουν την λίμπιντο σου, θα πρέπει να έχεις μια ισορροπημένη διατροφή που θα σου εξασφαλίζει όλες τις βιταμίνες. Σου προτείνουμε σολομό, κοτόπουλο και τόνο που έχουν Βιταμίνη B.
5. Πίνεις πολύ, πάρα πολύ

Αν είσαι λάτρεις της Pina Colada και γενικά του αλκοόλ τότε θα πρέπει να αρχίζεις σταδιακά να το μειώνεις. Σύμφωνα με έρευνες, το πολύ ποτό μπορεί να σε κάνει ανοργασμική. Μέχρι τα τρία ποτήρια κρασί είσαι εντάξει, μπορεί και να σε βοηθήσει στο σεξ αλλά το περισσότερο θα καταστρέψει την νύχτα σας.
6. Δεν αυνανίζεσαι
Οι περισσότερες γυναίκες συνδέουν τον αυνανισμό με την εφηβεία και αποκλείουν το ενδεχόμενο να ικανοποιηθούν μόνες τους. Όμως η αυτοϊκανοποίηση μπορεί να είναι η θεραπεία στις σεξουαλικές σου διαταραχές. Σύμφωνα με έρευνες θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο άνετα και να ανακαλύψεις τι σου αρέσει και να το πεις στο σύντροφο σου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη