11 Αυγ 2015

Επίσκεψη Δημάρχου Παύλου Μελά στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου

Τις παιδικές κατασκηνώσεις όπου φιλοξενούνται τα παιδιά του Δήμου Παύλου Μελά επισκέφθηκε την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 ο
Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης.
 Οι κατασκηνώσεις βρίσκονται σε μια ιδανική τοποθεσία στους “Ελαιώνες” στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής και διαθέτουν όλα τα μέσα που απαιτούνται για να ζήσουν τα παιδιά ένα καλοκαίρι γεμάτο αναμνήσεις, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Ταυτόχρονα, τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν νέες φιλίες και μέσα από παιχνίδια και δράσεις που προάγουν την ομαδικότητα, να αναπτύξουν σωστά την προσωπικότητά τους.
Ο κ. Δεμουρτζίδης περιηγήθηκε στο χώρο από τους ομαδάρχες και τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά, τα οποία δήλωσαν ενθουσιασμένα για την ευκαιρία που έχουν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Ο κ. Δεμουρτζίδης δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει ο ίδιος με τα παιδιά και να ενημερωθεί για το καθημερινό τους πρόγραμμα, ενώ τα προέτρεψε να απολαμβάνουν με τη ψυχή τους το παιχνίδι, χωρίς όμως να παραλείπουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, ώστε να συνδυάζουν τη διασκέδαση με την υπευθυνότητα.
Παράλληλα, ευχαρίστησε τους συντελεστές και τους υπευθύνους της κατασκήνωσης για τη φροντίδα που παρέχουν στα παιδιά, αλλά και για την άρτια οργάνωση όλου του προγράμματος. Κατά το τέλος της επίσκεψης, τα παιδιά επιφύλασσαν μία μικρή έκπληξη στο Δήμαρχο, καθώς του χάρισαν αναμνηστικά δώρα και τον ευχαρίστησαν για την επίσκεψή του.
Για το φετινό καλοκαίρι, στις παιδικές κατασκηνώσεις φιλοξενούνται 255 μαθητές δημοτικών και γυμνασίων, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι έγιναν δεκτές όλες τις αιτήσεις για συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη