6 Αυγ 2015

ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ;

Έντονο προεκλογικό άρωμα έχουν οι προετοιμασίες τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου -για την επομένη από την ψήφιση της συμφωνίας- όσο και στην Αριστερή Πλατφόρμα, της οποίας οι βουλευτές και τα στελέχη έχουν ξεκινήσει περιοδείες και δίνουν  τον υπέρ πάντων αγώνα για την καταψήφιση του προγράμματος.

Την αρχή έκανε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος με αρχηγική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ο ίδιος και όσοι βουλευτές έχουν αναφορά στο «Ρεύμα» δεν θα ψηφίσουν μνημόνιο.
Πηγές που έχουν άμεση γνώση των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμούν ότι το βράδυ της ψηφοφορίας ο κ. Λαφαζάνης θα ανεξαρτητοποιηθεί (μαζί με τους βουλευτές που θα καταψηφίσουν), και στη συνέχεια θα συστήσει νέα κοινοβουλευτική ομάδα. Γι'αυτό το λόγο λοιπόν, όπως λένε, τα στελέχη της Πλατφόρμας επιδίδονται στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων ώστε να "μετρήσουν" δυνάμεις.
Ενδεικτικά, Δημήτρης Στρατούλης και Κώστας Δελημήτρος μιλούν σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση στη Βόλο. Ο Κώστας Ήσυχος θα μιλήσει στις 12 Αυγούστου στην Κέρκυρα, ενώ πολλά ακόμη στελέχη περιοδεύουν ανά την Ελλάδα.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη