11 Αυγ 2015

Δεν τους ικανοποιούν τα αγόρια τους και το γυρίζουν στο ...λεσβιακό!

Αυτά μας γράφει ιστοσελίδα από την Πάτρα για τις Πατρινές!
Μπορεί τα αγόρια να δηλώνουν ανικανοποίητα από τις σχέσεις τους με τα κορίτσια της
ηλικίας τους, αλλά αν κρίνουμε από το πόσα είναι τα κορίτσια που ψάχνονται για άλλου είδους σχέσεις με άγνωστες κοπέλες στο διαδίκτυο, κάτι αντίστοιχο πρέπει να συμβαίνει και στην συνείδηση του ασθενούς φύλου.
 Πολλά κορίτσια μοιάζουν να μην ικανοποιούνται σε διάφορα επίπεδα από τα αγόρια και έτσι για να καλύψουν το κενό που υπάρχει μέσα τους, δείχνουν να είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν ακόμα και σε σχέσεις ομοφυλοφιλίας.
 Τουλάχιστον να τις… δοκιμάσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τάσης αυτής που φαίνεται ότι υπάρχει είναι ο μεγάλος αριθμός των χρηστών που μπαίνουν στην σελίδα lesbian, μία ιστοσελίδα που απευθύνεται αποκλειστικά σε λεσβίες.
 Η σελίδα τους τελευταίους μήνες έχει γεμίσει κορίτσια από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδος, οι οποίες δηλώνουν διαφόρου τύπου ψευδώνυμα (όπως Maria, El, Fatsa, Moni, Psaraki, Ire κτλ) και εμφανίζονται έτοιμες για άλλου τύπου εμπειρίες.
 Αν λάβει κανείς υπόψη του τα μηνύματα που υπάρχουν για την αναζήτηση συντρόφων, μηνύματα που ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν στο παρελθόν ανάλογες εμπειρίες, τότε βγάζει εύκολα το συμπέρασμα ότι πρόκειται για κοπέλες που δεν είναι αποκλειστικά και μόνο λεσβίες, αλλά ετερόφυλες που για κάποιους λόγους, αποφάσισαν να το… γυρίσουν. Πατρινές νιώθουν «κενό» και το… γυρίζουν για να το καλύψουν!
 Η αναζήτηση για ερωτική σύντροφο δεν προϋποθέτει απαραίτητα μία σχέση, αφού σε πολλά από τα μηνύματα ξεκαθαρίζεται ότι στόχος του αποστολέα είναι να περάσει καλά και να διασκεδάσει πάνω από όλα. Έτσι, υπάρχουν μηνύματα που προσκαλούν τον παραλήπτη για μπανάκι ή για ένα ποτάκι, υπάρχουν άλλα που δίνουν πληροφορίες για την εμφάνιση και για τα γούστα του αποστολέα και άλλα που αναφέρονται στους λόγους που «ψάχνονται» για μία άλλου τύπου σχέση.
 Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο site παρέχει μία ποικιλία πληροφοριών που ξεκινά από ταξιδιωτικά ή πολιτιστικού τύπου ενδιαφέροντα και φτάνουν στο πώς να υπάρξει μία καλή επικοινωνία και ένα καλό σεξ στο κρεβάτι, μεταξύ δύο γυναικών.
 Μάλιστα, οι συμβουλές που δίνονται πάνω στο θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές, με όλες τις λεπτομέρειες (σημείο G, fisting, strap-on κτλ) προκειμένου το ζευγάρι να φτάσει στα ύψη την ερωτική ευχαρίστηση και την ηδονή…

http://www.patrasevents.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη