23 Αυγ 2015

Δεν κάνει πίσω η Ζωή

Αμετακίνητη στις θέσεις της παραμένει η Ζωή
Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Βουλής προχώρησε σε πρωτοφανή επίθεση προς τον Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ την ίδια στιγμή οι σχέσεις της με το Μέγαρο Μαξίμου οδηγούνται στα άκρα.

Η κ. Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από το γεγονός ότι η διάσκεψη των προέδρων που συγκάλεσε δεν είχε την απαιτούμενη απαρτία, ανακοινώνοντας ότι θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σήμερα στις 20:00. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ της γύρισαν την πλάτη και στην διάσκεψη παραβρέθηκαν μόνο εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορεί τον Προκόπη Παυλόπουλο ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των απόψεων και των θέσεων του και τόνισε ότι κάτω από τον μανδύα της εξουσίας κρύβει το μαχαίρι: «Οι διαρροές μέσω “κύκλων”, “πηγών”, συνεργατών, αλλά και με “non paper” εκθέτουν εκείνους που δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη των απόψεων, των θέσεων (αλλά και των επιθέσεών τους), εκείνους που αδυνατούν να αρθούν στο ύψος του θεσμικού τους ρόλου και της εμπιστοσύνης με την οποία τους έχουν περιβάλει αυτοί που τους εξέλεξαν και, τελικά, εκείνους που, κάτω από το μανδύα της εξουσίας, κρύβουν το μαχαίρι».




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη