15 Αυγ 2015

Τι έλεγε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον Πάνο Καμμένο στο προαύλιο της Βουλής???


«Δεν θέλουμε να ρίξουμε τη κυβέρνηση, αλλά δεν μπορούμε να συναινέσουμε στον μνημονιακό Αρμαγεδδών που φέρνει αυτή η συμφωνία».
Αυτό τόνιζε σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Crashonline, σε μια αντίστοιχη στιχομυθία έξω από τη Βουλή, όταν τους συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός. Η συνομιλία αυτή προκλήθηκε όταν οι δύο πολιτικοί βρέθηκαν στην έξοδο του Κοινοβουλίου, μετά την ολονύχτια συνεδρίαση της Ολομέλειας και ο κ. Λαφαζάνης ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και απέναντι στον κ. Καμμένο, επισημαίνοντάς του ότι δεν είναι κατά της συγκυβέρνησης, αλλά πιστεύει -όπως είπε και εντός της Βουλής- ότι δεν μπορεί η χώρα να μεταβληθεί σε νεοαποικιακό κράτος, όπου θα υποφέρουν οι Έλληνες επί δεκαετίες για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής ηγεμονίας. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές του Crashonline, εάν η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, όπως «απειλεί», ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που στη σημερινή ψηφοφορία αρνήθηκαν να αποδεχτούν το τρίτο μνημόνιο, δεν είναι δεδομένο ότι θα καταψηφίσουν τη κυβέρνηση και δεν θα της παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης.

Από ακριτομυθίες αλλά και από επίσημες δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες του Crashonline, ότι οι διαφωνούντες εντός του κόμματος δεν είναι πολέμιοι της κυβέρνησης αλλά του μνημονίου. Όπως δηλώνουν, υπερασπίζονται τη λαϊκή εντολή και ζητούν από το πρωθυπουργό να αλλάξει τη μνημονιακή ρότα που έχει πάρει, σε συνέχεια του πρώτου και του δευτέρου που είχαν φέρει στη Ελλάδα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του κ. Βαρουφάκη, που παρότι διαφοροποιήθηκε από τη κυβέρνηση, ευθαρσώς είπε ότι στηρίζει τον κ. Τσίπρα και ότι αν θέλει να τον διευκολύνει μπορεί να παραδώσει ακόμα και την έδρα του αν του ζητηθεί. Μία ακόμα ενδεικτική στάση είναι κι αυτή της κ. Ραχήλ Μακρή, που από τις δηλώσεις της μπορεί να φάνηκε ότι καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης, εντούτοις ξεκαθάρισε ότι αν τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης θα κρίνει και θα αποφασίσει τότε τη στάση της.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη