6 Αυγ 2015

ΡΕΕ..ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΕΞΩ!!!

Υποδεχόμενος στα γραφεία του κόμματος ο Βαγγέλης Μειμαράκης το προεδρείο της ΓΣΕΕ ενώ επέκρινε εμμέσως και τον Γ. Βαρουφάκη για το «στυλ» της προηγούμενης διαπραγμάτευσης.

«Όπου πας χωρίς κείμενο, χωρίς τσάντες, με τα πουκάμισα έξω, με στυλ χαβαλέ, δεν μπορείς να πείσεις. Όπου υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα μπορείς να κερδίσεις» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης κατά το σύντομο διάλογο που είχε με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

Ο κ. Παναγόπουλος ήτανε εκείνος που ρώτησε τον κ. Μεϊμαράκη: Κύριε Πρόεδρε τι εικόνα έχετε από τη διαπραγμάτευση;

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Δεν μας δίνουν πάρα πολλά, δεν έχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση, αν και θέλουμε να συμμετέχουμε στις διαπραγματεύσεις. Μάλλον εσείς καλύτερη ενημέρωση έχετε.

Γιάννης Παναγόπουλος: Διαπιστώσαμε ότι από τη βοήθεια που προσφέραμε ότι να βρίσκονται όλες οι δυνάμεις μαζί και να ενισχύουν τη διαπραγμάτευση είναι πολύ σημαντικό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα που έχουμε.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Πράγματι όπου πηγαίναμε με επιχειρήματα σοβαρά και με ενίσχυση τριτοβάθμιων οργανώσεων στη διαπραγμάτευση το κερδίζαμε. Εκπέμπεις αξιοπιστία.
Όπου πας χωρίς κείμενο, χωρίς τσάντες, με τα πουκάμισα έξω, με στυλ χαβαλέ, δεν μπορείς να πείσεις. Όπου υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα μπορείς να κερδίσεις.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη