9 Αυγ 2015

Κλείνει και επιθετικό!

Ο Ροντρίγκεζ και ο Ζάιρο ανακοινώθηκαν, το ίδιο αναμένεται και για τον Σάμπο πολύ σύντομα, ενώ Δευτέρα θα
οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Στέλιου Μαλεζά, όμως ο ΠΑΟΚ έχει μια ακόμη μεταγραφική κίνηση στην άκρη και ετοιμάζεται να την «ρίξει» στο τραπέζι.
Όπως είχε ενημερώσει το PAOKVoice,ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί και για έναν σέντερ φορ, ο οποίος δεν είναι ο Ζάιρο, αλλά ένα νέο απόκτημα που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ. Την παραπάνω είδηση, έρχεται να την επιβεβαιώσει και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος απαντά σε έναν φίλο της ομάδας σε μια τυχαία φωτογραφία του πρώτου στο instagram.

Εκεί, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ κάνει την παρακάτω ερώτηση για το αν Ζαιρο είναι καλύτερος απο τον Φινμπόγκασον που πήρε ο Ολυμπιακός, με τον Σαββίδη να απαντά πως πρόκειται να φέρουν έναν ακόμα παίκτη που θα είναι σέντερ φορ, καθώς ο Ζάιρο μπορεί να παίξει και πλάγια. Ενώ προσφάτως ο Σαββίδης είχε αναφέρει ότι θα πρόκειται για έναν καλύτερο παίκτη από τον Φινμπόγκασον.

Έτσι, εν ολίγοις, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ετοιμάζουν μια μεταγραφή ενός σέντερ φορ και μάλιστα καλύτερου του Φινμπόγκασον, με τις εξελίξεις να αναμένονται στο επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη