4 Σεπ 2015

ΤΕΤΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ..ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Όλοι εναντίον όλων στην Αριστερά!!!!!

Σε μεγάλη κρίση βρίσκεται η αριστερά με τους πρωταγωνιστές της να ανταλλάσουν πυρά προς κάθε κατεύθυνση. Η πολιτική κόντρα εν όψει των εκλογών εκτυλίσσεται σε άγριο «εμφύλιο» πόλεμο με τα κορυφαία στελέχη να βγαίνουν στην προεκλογική σέντρα και να εκτοξεύουν πυρά προς τους πρώην συντρόφους τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε ξεκάθαρα για τους «πρωταγωνιστές της συγκυβέρνησης του ΄89» στους οποίους χρέωσε την πτώση της κυβέρνησής του, ενώ μιλώντας στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου, στο Kontra Channel, εστίασε τα πυρά του προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση και άσκησε βαριά κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι έφερε ένα τερατώδες Μνημόνιο.

Λίγο νωρίτερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, ο Πάνος Σκουρλέτης είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τονίζοντας ότι η πρόταση Λαφαζάνη θα μας γύριζε στην κατοχή, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να απαντάει ότι το μνημόνιο είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Τέλος, ξάφνιασε ο Μανώλης Γλέζος, που έστρεψε την πλάτη τόσο προς τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, λέγοντας στην συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε, ότι αν δεν δημιουργηθεί ένα αντιμνημονιακό μέτωπο με ευρωπαϊκή ωστόσο κατεύθυνση και πορεία για την χώρα, ο ίδιος θα ψηφίσει ΚΚΕ!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη