29 Σεπ 2015

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ! ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ...ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

Την απορία «για ποιο λόγο άνοιξε θέμα αρχηγού, από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε μια πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση στις
εκλογές της 20ής του Σεπτέμβρη» εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. «Τι τους έπιασε να αλλάξουν αρχηγό;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σχέση με την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

Για τη στάση που κράτησε ο ίδιος στις εκλογές, ο κ. Μπουτάρης τόνισε πως δεν είναι κομματικά ενταγμένος και ανήκει στη σοσιαλδημοκρατία. Τα χαμηλά ποσοστά του Ποταμιού τα απέδωσε στην πόλωση και στο γεγονός πως «το κόμμα δεν έχει ωριμάσει στον κόσμο».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με αφορμή την αντιπαράθεση κράτους - Εκκλησίας για το θέμα του τρόπου απαλλαγής των μαθητών από τα Θρησκευτικά, επεσήμανε πως «το μάθημα των Θρησκευτικών δεν θα πρέπει να γίνεται όπως η κατήχηση της εκκλησίας στα κατηχητικά», ενώ τάχθηκε υπέρ του διαχωρισμού Εκκλησίας - κράτους.

Πηγή: protothema.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη