29 Σεπ 2015

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκε  η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα η Επιτροπή έλαβε την
απόφαση να βρίσκεται τόσο σε διαρκή συνεδρίαση όσο και να θέσει εκ νέου υπόψη των ενδιαφερομένων τη διάταξη του άρθρου 10, πάρ. 11 του καταστατικού του κόμματος.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη διάταξη μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων, η σύνθεση της ΚΕΦΕσυμπληρώνεται από ένα μέλος με τον αναπληρωτή του που ορίζει κάθε υποψήφιος και σε περίπτωση απόσυρσης μιας υποψηφιότητας το μέλος και ο αναπληρωτής του που ορίστηκαν παύουν να μετέχουν.

Παράλληλα αποφασίστηκε η σύσταση τεχνικής επιτροπής υποστήριξης της διαδικασίας στην οποία, κάθε υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου του κόμματος, θα κληθεί να ορίσει με γραπτή δήλωσή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ τον εκπρόσωπο και τον αναπληρωτή του.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση σε δήλωσή του ο γραμματέας της Π.Ε και πρόεδρος της ΚΕΦΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος​ υπογράμμισε ότι «όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής μαζί με τους εκπροσώπους των υποψηφίων που θα ανακηρυχθούν την επόμενη Δευτέρα εγγυούνται την πιστή εφαρμογή του καταστατικού και την επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας».

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της κόντρας Μεϊμαράκη- Παπαμιμίκου καθώς νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο γραμματέας του κόμματος, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία σε έντονο κλίμα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το parapolitika.gr.

Αντικείμενο της μεταξύ τους συνομιλίας ήταν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν περί στήριξης συνεργατών του κ. Παπαμιμίκου στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα. «Ως γραμματέας του κόμματος και ως πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για τις εσωκομματικές εκλογές δεν πρέπει να πάρεις θέση υπέρ κάποιου», φέρεται να του είπε ο κ. Μεϊμαράκης, με τον γραμματέα του κόμματος να διαβεβαιώνει τον υπηρεσιακό επικεφαλής της κεντροδεξιάς παράταξης για την ουδέτερη στάση του απέναντι στους διεκδικητές της αρχηγίας της ΝΔ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη