22 Σεπ 2015

ΝΕΑΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗ ΝΔ

Στη ΝΔ θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και μάλιστα άμεσα.
Πρέπει να ξεφύγουν από τα τζάκια και την πολιτική κληρονομιά που κάποτε καθόριζαν τα τεκταινόμενα στη μεγάλη πατριωτική κεντροδεξιά παράταξη, την παράταξη των μεγάλων αποφάσεων που έκανε την Ελλάδα Ευρώπη.








Ως εκ τούτου από σήμερα κιόλας ο αρχηγός Β.Μεϊμαράκης ο οποίος σημειωτέον αποτελεί την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της παράταξης και τον άνθρωπο που κράτησε ΟΡΘΙΑ και ΖΩΝΤΑΝΗ την ΝΔ κάνοντας την τον ΒΑΣΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ των πολιτικών πραγμάτων της χώρας, έπραξε το σωστό για να μη χαθεί άλλος χρόνος μέχρι την άνοιξη του 2016 όπως είχε αρχικώς καθορισθεί για την εκλογή νέου αρχηγού.
Γιατί πολύ απλά η ΝΔ δεν έγινε ΠΑΣΟΚ και κρατήθηκε αταλάντευτη και ισορροπημένη στα ποσοστά της έχοντας μια βάση η οποία είναι ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ της και η ΕΓΓΥΗΣΗ όχι μόνο του κόμματος αλλά και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας.

Δεν έγινε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ (με όλο το συμπάθειο και χωρίς κακιά έννοια) που μετά τις μνημονιακές πολιτικές τους εξαναγκάσθηκαν σε εξαέρωση, σε περιδίνηση και είδαν το μεν ΠΑΣΟΚ το χάρο με τα μάτια του (χαμηλά ποσοστά μέχρι και το απόλυτο χάος της μη εισόδου στη Βουλή θυμίζουμε) το δε κόμμα Κουβέλη (που είναι άραγε) εξανεμίστηκε εντελώς και πέρασε από χίλια κύματα μέχρι την εκλογή ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος αποτελεί μόνος τον κάποτε κυβερνητικό εταίρο (κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).

Η πρόταση μας για αρχηγό ΝΕΟ και πέρα από τα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ είναι μία:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ.

Ικανός, έμπειρος, ΄΄ώριμος΄΄ πολιτικά, με θητεία σε κυβερνητική θέση και πολιτική θέση στον κομματικό στίβο (εκπρόσωπος), ανεξάρτητος και όχι απόγονος οικογένειας στην ΝΔ, σοβαρός, ευγενής και τελοσπάντων άφθαρτος και χωρίς βαρίδια και αμαρτωλό παρελθόν.

Τι άλλο θέλουμε, τέτοιες προσωπικότητες είναι η ώρα να ανέλθουν στη ΝΔ και όχι τίποτε νέο με παλιά στοιχεία (που παραπέμπει ασφαλώς σε οικογένειες και κληρονόμους).

Φυσικά όμως και όποια άλλη πρόταση με τα ως άνω στοιχεία θα έχει τη στήριξη μας αλλά ένα είναι το βασικό. Οποιος κι αν είναι θα πρέπει να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ όλοι (απλοί στρατιώτες και οικογένειες στη ΝΔ) έναν νέο άνθρωπο όπως για παράδειγμα ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ.

Αυτά για τώρα, οι εξελίξεις έρχονται στη ΝΔ. Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση.


Ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης γεννήθηκε το 1975 και είναι γιος του Ανδρέα Καραγκούνη και της Παναγιώτας Χριστοδούλου.
Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει stage μαθημάτων Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου και Ευρωπαϊκού Συγκριτικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Francois Rabelais de Tours και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου UEL, από το οποίο αποφοίτησε με άριστα με ειδίκευση στον τομέα του Διεθνούς Δικαίου. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, ειδικευόμενος στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας.
Ακολούθως εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία στην 114 Πτέρυγα Μάχης.
Είναι Δικηγόρος Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Harvard Kennedy School (John F. Kennedy School of Goverment).
Με την πολιτική ασχολείται ήδη από τις τάξεις της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής.
Εξελέγη βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, στις εκλογές του Ιουνίου 2012 επανεξελέγη Βουλευτής.
Με απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. ανέλαβε πρόσφατα αναπληρωτής Τομεάρχης στον τομέα πολιτικής ευθύνης Δικαιοσύνης. Στις 21 Ιουνίου 2012, διορίστηκε Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.
Στις 26 Ιανουαρίου 2015 ορίστηκε ως εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αντικαθιστώντας την Μαρία Σπυράκη.




Του Λάζαρου Κοζάρη.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη