11 Σεπ 2015

H EIΔΗΣΗ


Η είδηση δεν επιδέχεται αμφιβολία και αμφισβήτηση.Καρατσεκαρισμένη που έλεγε και η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη.















ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ.

Το γνωρίζει στη ΝΔ ο κ. Μεϊμαράκης και έτσι αναμένεται η αντίδραση από εδώ και στο εξής που θα εισέλθουμε στην τελική φάση της κούρσας για την κάλπη.

Εχουν γίνει ήδη οι πρώτες συνεννοήσεις μεταξύ ανθρώπων των τριών κομμάτων αλλά περιμένουν ωστόσο ποια θα είναι η άποψη του κόσμου.

Τα χέρια τα έχουν δώσει αλλά ο ελληνικός λαός απομένει να σφραγίσει ή όχι αυτή την συμφωνία με την ψήφο του.

Οσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ η στρατηγική λοιπόν αναφέρει ότι θα συνεχίσει να μιλάει προεκλογικά ότι δεν θα συνεργασθεί με κανέναν, πάει για αυτοδυναμία και τα λοιπά.
Το Ποτάμι θα ... κυλά ήρεμα και καταγγελτικά εναντίον του συστήματος και των αδιαφανειών και της πολιτικής των 40 χρόνων και τέλος το ΠΑΣΟΚ θα ... βαράει το τύμπανο με τα παρακάλια για τρίτη δύναμη και ισχυρή φωνή ώστε να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο πολιτικό γίγνεσθαι με στόχο να λάβει όσες περισσότερες έδρες μπορεί για να μπορεί στην περίπτωση κυβερνητικού συνασπισμού να δώσει πολλές έδρες για να πάρει περισσότερα υπουργικά και υφυπουργικά έδρανα. Αλλωστε όποια πέτρα κι αν γυρίσεις (πέτρα πολιτικά) το ΠΑΣΟΚ θα σηκώσεις.

Ολα αυτά εφόσον ο ελληνικός λαός κάνει πράξη την επιλογή να δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη θέση.Γι΄ αυτό και ο παραιτηθείς πρωθυπουργός κ. Τσίπρας δεν ανησυχεί αφού ήδη έχει καβατζώσει κατά το κοινώς λεγόμενον τους νέους εταίρους του δηλαδή τα κινήματα του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά έχουμε γνωρίσει την τακτική του πριν τις εκλογές άλλα και μετά άλλα. Από το θα σκίσει τα μνημόνια στην υπογραφή του χειρότερου μνημονιακού νόμου. ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θέλει κάνει.


Ιδωμεν.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη