20 Οκτ 2015

«Ξεσηκώθηκαν» οι γονείς των μαθητών στα ιδιωτικά σχολεία

Άδικη και αυθαίρετη χαρακτηρίζει η Συντονιστική Επιτροπής Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδας «τη διάκριση των σχολείων από τις υπόλοιπες μορφές ιδιωτικής
εκπαίδευσης».

Όπως εξηγεί:

- τα ιδιωτικά σχολεία καλύπτουν τα κενά και τις ανεπάρκειες της δημόσιας εκπαίδευσης, όσο και τα φροντιστήρια και τα νηπιαγωγεία.

- στα περισσότερα ιδιωτικά σχολεία φοιτούν παιδιά σκληρά εργαζόμενων και ήδη βαριά φορολογημένων πολιτών.

Η Συντονιστική Επιτροπή έχει προγραμματίσει την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λεόντειο Σχολή Πατησίων, ζητώντας «την πλήρη κατάργηση του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, όπως την ανήγγειλε ο Πρωθυπουργός στην προεκλογική του δέσμευση».

Το θέμα του ΦΠΑ θα βρεθεί στο επίκεντρο και της συνάντησης, στις 9 το πρωί, του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη