3 Οκτ 2015

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΑΔΩΝΙ! Οι ραγδαίες εξελίξεις και οι οργισμένες αντιδράσεις για την απόφαση να κοπεί η υποψηφιότητά του!

Σάλο έχει προκαλέσει στη Ν.Δ. η απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής να μην κάνει δεκτή την υποψηφιότητα
του Άδωνι Γεωργιάδη επειδή άργησε για 8 λεπτά.

Πριν λίγο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε λόγο για λανθασμένη απόφαση και επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της ΚΕΦΕ και γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Δε λέει όμως ότι ο ίδιος έβαλε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, τον Κόκκαλη και τον Ταυρή για να κόψουν τον Αδωνη! 
Απίστευτη αθλιότητα από τον Βαγγέλη Μειμαράκη!

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την απόφαση της ΚΕΦΕ να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε της εξής δήλωση: «Αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση. Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως».

Ένσταση κατά της απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ, η οποία απέρριψε ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητά του για την προεδρεία του κόμματος, υπέβαλε το βράδυ της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η ένστασή του, θα συζητηθεί το Σάββατο στις 09.30 το πρωί από την ΚΕΦΕ.

Τι προηγήθηκε
Αρχικά πληροφορίες ανέφεραν ότι η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη είχε γίνει δεκτή. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες ανάφεραν ότι η ΚΕΦΕ ρώτησε τους άλλους τρεις υποψηφίους οι οποίοι δεν έφεραν αντίρρηση.


Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ως εξής: «Ευτυχώς έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη. Η τυπολατρεία δεν μπορεί να επικρατήσει της ουσίας».

Επίσης, συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα λένε ότι «κακώς κόπηκε η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, όλοι έπρεπε να είναι στη μάχη».

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στη Συγγρού λέγοντας ότι έμαθε την απόφαση της ΚΕΦΕ από τα κανάλια. Υποστήριξε ότι είναι άδικο από τη στιγμή που οι άλλοι τρεις υποψήφιοι δέχτηκαν την υποψηφιότητά του. Επίσης είπε ότι θα δει αν μπορεί να καταθέσει ένσταση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη