24 Οκτ 2015

ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΛΑΓΟΥ-ΠΑΦΙΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:

Η αρχή έγινε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός αναφέρθηκε ξανά στην πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902.




 

« Εμείς ζητάμε να δοθεί η διαδρομή της πώλησης από το ΚΚΕ σε offshore εταιρεία. Δείξετε μας την διαδρομή των χρημάτων. Για τις κατηγορίες για δήθεν εντολές ας πάρουν την δικογραφία να δουν ότι κατηγορούμαστε για συνομιλίες. Οι κύριοι αυτοί που μας κουνούν το δάχτυλο είναι που συναλλάσσονται με μεγάλα συμφέροντα. Πήραν τη συχνότητα από τους δήθεν αντιπάλους τους την ΝΔ και την πούλησαν στα συμφέροντα που δήθεν συγκρούονται».

Από την πλευρά του ΚΚΕ ο κ. Θανάσης Παφίλης είπε ότι η αγοραπωλησία έγινε με διαφανή και νόμιμη διαδικασία και πως τα πρόσωπα που βρίσκονται στις δύο πλευρές είναι γνωστά.
«Τα χρήματα που εισπράχθηκαν πήγαν στους εργαζόμενους και όχι στο ΚΚΕ» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για να συνεχίσει «το ΚΚΕ είναι ο αντίπαλος των φασιστών της ΧΑ που είναι φασίστες αλλά δε έχουν το θάρρος να το πουν. Στόχος τους είναι να χτυπήσουν το ΚΚΕ και όχι τα μεγάλα συμφέροντα με τα οποία σχετίζονται ποικιλοτρόπως. Εκτελούν συμβόλαια άλλου είδους. Η θέση που πρέπει να τους δώσει ο λαός είναι στους ηττημένους του 1945 δηλαδή στα σκουπίδια της ιστορίας… Τα μαχαίρια τα ονομάζουν ομιλίες και τις δολοφονίες πολιτική δράση. Ας τους να μιλάνε γιατί με ισόβια δεν θα το ξανακάνουν. Είναι κληρονόμοι της κουκούλας οι πρόγονοι τους τα ίδια έκαναν, φόραγαν κουκούλα και έδειχναν».
Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να υποστηρίζει ότι τα κενά δημιουργήθηκαν από «ρουσφετολογικές» αποσπάσεις που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. «Πόσες αποσπάσεις έκανε ο Κουράκης για να κάνει τα χατίρια στους φίλους του συνδικαλιστές πριν από τις εκλογές;. Είστε δεύτερη φορά κυβέρνηση και θα κριθείτε για την ανεπάρκεια επτά μηνών» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
«Τα τελευταία χρόνια έχουν συνταξιοδοτηθεί 25.000 εκπαιδευτικοί και έχουν προσληφθεί μόλις 1.000. Η οικονομική κρίση αλλά και πολιτικές επιλογές δεν επέτρεψε την αναπλήρωσή αυτής της απώλειας με μόνιμο προσωπικό. Χωρίς μόνιμο προσωπικό δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα στα σχολεία. Αυτό το εκπαιδευτικό πρόβλημα που προκύπτει από την έλλειψη μόνιμου προσωπικού γίνεται μεγαλύτερο για τα σχολεία ειδικής αγωγής. Εκεί, όπου ο δάσκαλος είναι δεύτερος πατέρας και η δασκάλα δεύτερη μάνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης ενώ σημείωσε ότι περίπου 4.000 εκπαιδευτικοί δεν υπηρετούν στις οργανικές τους θέσεις μέσα στην αίθουσα. Προανήγγειλε μάλιστα ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να δώσει δυνατότητα μετάταξης από το εκπαιδευτικό στο διοικητικό έργο της δημόσιας διοίκησης σε εκπαιδευτικούς που είναι για πολλά χρόνια εκτός αιθούσης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη