23 Οκτ 2015

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ

«Άγαρμπη και εντελώς λανθασμένη» χαρακτήρισε την αποπομπή της Κατερίνας Σαββαΐδου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.






Σε  δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Θεοχάρης υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, αλλά την ίδια ώρα κατηγόρησε και τη ΝΔ ότι «δεν έχει έρεισμα να διαμαρτύρεται, γιατί άνοιξε το δρόμο για τέτοιες μεθοδεύσεις», αναφερόμενος στην περίπτωσή του.
Πάντως, ο βουλευτής άφησε αιχμές και για την Κατερίνα Σαββαΐδου, σημειώνοντας ότι «την ανεξαρτησία μιας αρχής πρέπει να την υπερασπίζεσαι» και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση «θα κριθεί από την επιλογή του διαδόχου της κυρίας Σαββαΐδου και τα κομματικά ένσημά του».
Όσον αφορά στο σχέδιο της κυβέρνησης για νέα Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων -που θα αποκαλείται Ελληνική Αρχή Δημόσιων Εσόδων- ο κ. Θεοχάρης έκανε λόγο για ένα σχέδιο στα πρότυπα της ΕΛΣΤΑΤ, τονίζοντας πως υπάρχει εδώ και καιρό, πριν ακόμη από την απομάκρυνσή του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη