17 Νοε 2015

ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΣΚΙΜΠΕ

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου απέναντι στην Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (20:15, ΕΡΤ).





Μετά την ήττα από το Λουξεμβούργο στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της «νέας εποχής», η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία, η οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.
Ο Σκίμπε αναμένεται να αφήσει το 4-4-2 και να δοκιμάσει το 3-5-1-1 δίνοντας έμφαση στην αμυντική λειτουργία, σε ένα σύστημα, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και επί εποχής Ότο Ρεχάγκελ.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Καρνέζης ενώ οι Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος και Μανωλάς θα αποτελέσουν την τριάδα στην άμυνα. Τοροσίδης και Χολέμπας θα αγωνιστούν ως φουλ μπακ στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα ενώ Τζιόλης, Σάμαρης θα είναι οι μέσοι στον άξονα. Μπροστά τους θα είναι ο Σωτήρης Νίνης ενώ πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης.
Στις κερκίδες του γηπέδου «Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ» θα βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι μαζί με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου
Πριν από το ματς θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι και οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη