30 Νοε 2015

Ο Πούτιν απαγορεύει τους Τούρκους ποδοσφαιριστές!

H κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-24 από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είχε ως αποτέλεσμα την κρίση μεταξύ των δυο χωρών που πλέον περνάει σε
οικονομικό επίπεδο.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν υπέγραψε σχετικό διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία θα επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην Τουρκία που θα έχουν άμεση εφαρμογή.


Αυτές όπως είναι λογικό θα επηρεάσουν και τον αθλητισμό, με δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη να αναφέρουν τα εξής:

-- Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απαγορεύεται η απόκτηση Τούρκων ποδοσφαιριστών στις ρωσικές ομάδες.

-- Δεν επηρεάζονται όσοι βρίσκονται ήδη στην Ρωσία και έχουν συμβόλαιο.

-- Οι τουρκικές εταιρείες συνεχίζουν να λειτουργούν στην Ρωσία, όμως δεν θα τους προσφερθούν νέα συμβόλαια/συμβάσεις.

-- Το ίδιο ισχύει και με τις εταιρείες που έχουν αναλάβει την κατασκευή έργων ενόψει του Μουντιάλ το 2018.

-- Ζητήθηκε από τους συλλόγους που έχουν κλείσει αθλητικά κέντρα στην Τουρκία για την χειμερινή προετοιμασία, να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους.

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι το παιχνίδι... χοντραίνει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη