2 Νοε 2015

Χατζηνικολάου : Ο Τζιτζικώστας είναι ένας εξαιρετικός πολιτικός

Βλέπει τί ερχεται ο Χατζηνικολάου και άρχισε την κωλοτούμπα



Ο Νίκος Χατζηνικολάου πολέμησε από την πρώτη ημέρα την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ. Τόσο μέσα από την εφγημερίδα του, όσο και από το ραδιόφωνο, ο ίδιος αλλά και οι πιστοί συνοδοιπόροι του - καλημέρα Γιώργο Τράγκα- με θεμιτά και αθέμιτα μέσα προσπάθούσαν να υποβαθμίσουν την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.
Ξαφνικά, τρεις εβδομάδες πριν την κάλπη ο Χατζηνικολάου άλλαξε ρότα :

"Με τον πατέρα του κ. Τζιτζικώστα ήμασταν προσωπικοί φίλοι. Πολύ καλός κύριος. Είχε εύστοχες πολιτικές παρεμβάσεις. Μικρές συζητήσεις που είχαμε, μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πολύ συγκροτημένος πολιτικός και ο γιος του δεν πάει πίσω, είναι εξαιρετικός πολιτικός. Ό,τι και να γίνει στην διαδικασία το μέλλον είναι μπροστά του", τον ακούσαμε να λέει σήμερα το πρωί από τη συχνότητα του ραδιοφώνου του.

Προφανώς αντιλήφθηκε πως όσο και να σπρώξουν, η υποψηφιότητα του Βαγγέλα χάνει κάθε μέρα τη δυναμική της και η αλλαγή σελίδας στην ΝΔ έρχεται με φόρα. Ο  Χατζηνικολάου ως έξυπνος δημοσιογράφος, άρχισε νωρίς την κυβίστηση και προσπαθεί να κάνει τον καλό στον επόμενο αρχηγό της ΝΔ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη