11 Νοε 2015

Ο Ομπάμα έκανε facebook: Δείτε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ανέβασε! (VIDEO)

Τη δική του σελίδα στο Facebook εγκαινίασε - επιτέλους, όπως έγραψε - ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και στο
πρώτο του μήνυμα με φόντο το Λευκό Οίκο, καλεί τους χρήστες να ενωθούν στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος. Στο κομμάτι «Αbout» της σελίδας, όπου περιγράφει τον εαυτό του επέλεξε να γράψει «Μπαμπάς, σύζυγος και ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», ενώ στην πρώτη του δημοσίευση επέλεξε να μιλήσει για την κλιματική αλλαγή και να μοιραστεί ένα βίντεο. «Θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλος ο κόσμος μπορεί να περάσει στις επόμενες γενιές την ομορφιά αυτού του πλανήτη που μας χάρισε ο Θεός. Αν όλη η Αμερική ενωθεί σε αυτό τον σκοπό, τότε μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι κάνουμε το σωστό» λέει μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσκαλεί επίσης τους επισκέπτες του να περπατήσουν μαζί στον κήπο του Λευκού Οίκου, «κάτι που προσπαθώ να κάνω στο τέλος κάθε μέρας, προτού δειπνήσω». Όπως είναι αναμενόμενο, ο Ομπάμα έχει ήδη εισπράξει εκατομμύρια likes.

Έγραψε αναλυτικά: «Γεια σου, Facebook! Επιτέλους απέκτησα τη σελίδα μου, Ελπίζω να τη σκέφτεστε ως ένα μέρος όπου μπορούμε να έχουμε πραγματικές συζητήσεις για τα πιο σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας - ένα μέρος όπου μπορείτε να ακούτε απευθείας τις απόψεις μου και να μοιράζεστε τις σκέψεις και τις ιστορίες σας ( μπορείτε επίσης να περιμένετε και κάποια πράγματα μόνο για πλάκα). Κάνω την αρχή προσκαλώντας σας να κάνετε μαζί μου μια βόλτα στην αυλή - κάτι που προσπαθώ να κάνω στο τέλος της μέρας μου πριν το δείπνο. Το λέω συχνά αλλά το κάνω επειδή είναι πάντα στο μυαλό μου: Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό τον υπέροχο πλανήτη μας για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Και αυτό σημαίνει να κάνουμε σημαντικά βήματα για να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή οριστικά. Τώρα, έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο στη μείωση της ρύπανσης από άνθρακα στην πατρίδα μας και οδηγούμε τον κόσμο να αναλάβει δράση επίσης. Αλλά πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Σε λίγες βδομάδες θα μεταβώ στο Παρίσι για να συναντηθώ με παγκόσμιους ηγέτες για μια παγκόσμια συμφωνία για την πρόκληση αυτή. Ελπίζω ότι θα με ακολουθήσετε στη συζήτηση για την κλιματική αλαγή και την εκπαίδευση των φίλων σας για τους λόγους για τους οποίους το ζήτημα είναι τόσο σημαντικό. Σε μια εποχή όπου περίπου 3 στους 4 ενήλικες χρησιμοποιούν το Facebook, φαίνεται ότι αυτό είναιένα καλό σημείο για να το κάνουμε. Μοιραστείτε τις σκέψεις στα σχόλια και περάστε το μήνυμα στους δικούς σας που πιστεύετε ότι χρειάζεται να το δουν. Αν είμαστε όλοι ενωμένοι, πιστεύω ότι μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα και να κάνουμε το σωστό για τις επόμενες γενιές.»



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη