11 Δεκ 2015

Μπινελίκια Τίπρα σε Μπακογιάννη

Οξύτατη αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού και της βουλευτή της ΝΔ ξέσπασε στη Βουλή κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για την ανακεφαλαιοποίηση με τον
Αλέξη Τσίπρα να υπενθυμίζει υπαινικτικά στην κυρία Μπακογιάννη ότι δεν έγινε ποτέ πρωθυπουργός παρά το γεγονός ότι προέρχεται από Τζάκι.
Οι σκληρές προσωπικές εκφράσεις ξεκίνησαν όταν η κυρία Μπακογιάννη κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος χαρακτηρίζεται από «οίηση και καισαρισμό». «Δεν προέρχομαι από τζάκι. Έγινα στα 40 μου πρωθυπουργός.
Επιτρέψτε μου να έχω κάποια οίηση» απάντησε ο κ. Τσίπρας στην κυρία Μπακογιάννη αφήνοντας αιχμές. Κατηγόρησε μάλιστα τη ΝΔ ότι επιχειρεί να φορτώσει στον ελληνικό λαό την αποπληρωμή των δανείων που πήρε από την Αγροτική Τράπεζα.
 Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όμως, και όταν η κυρία Μπακογιάννη άφησε να εννοηθεί ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ικανοποιήθηκαν από την ομιλία του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι τον χειροκρότησαν μόνο μια φορά.
Απαντώντας ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι τη συγκεκριμένη αναφορά την διάβασε η κυρία Μπακογιάννη από τις σημειώσεις της. Στο σημείο αυτό οι βουλευτές πάντως καταχειροκρότησαν τον πρωθυπουργό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη