18 Δεκ 2015

Θεϊκή ατάκα Τζιτζικώστα για Μεϊμαράκη : "Φαντάζεστε να έχουμε κανένα θερμό επεισόδιο και αυτός εκείνη την ημέρα να είναι εκνευρισμένος και να αρχίσει τα γαλλικά ??"

"Δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές", είπε με δηκτικό τρόπο ο Α. Τζιτζικώστας για τον Β. Μεϊμαράκη

«Συμφωνώ μαζί του, δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές», είπε με δηκτικό τρόπο ο Α. Τζιτζικώστας για τον Β. Μεϊμαράκη. Μπορώ να ξαναμιλήσω σε 2 εκατομμύρια Έλληνες, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Real, απαντώντας παράλληλα με δηκτικό τρόπο στον συνυποψήφιό του, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ότι... συμφωνεί μαζί του: «Δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές»... «Ο κ. Μεϊμαράκης δεν είπε ότι κάνω για πρόεδρος, είπε ότι όλοι δεν κάνουμε για όλους τους ρόλους. Και τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια αν εννοεί ότι είμαι καλός περιφερειάρχης, διότι πράγματι η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι η δεύτερη μεγαλύτερη περιφέρεια στη χώρα, των 2 εκ. Ελλήνων, έχουμε καταφέρει να είμαστε πρώτοι σε απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ εδώ και δύο συνεχείς χρονιές, είναι ένα μικρό κράτος αν θέλετε ως προς τις αρμοδιότητες και άρα το γεγονός ότι είμαι πετυχημένος περιφερειάρχης, μου δίνει τα εχέγγυα να είμαι και ένας πετυχημένος πρωθυπουργός αύριο, και τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια.
Αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του στο ότι δεν μπορούν να κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές. Γιατί ας πούμε, ένα χαρακτηριστικό που χρειάζεται ένας πρωθυπουργός σε μία χώρα, είναι να μη χάνει την ψυχραιμία του όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Να μην αρχίζει τα "γαλλικά", τα "κινέζικα" όταν εκνευρίζεται, γιατί για σκεφτείτε να έχουμε ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και εκείνη τη μέρα να είναι εκνευρισμένος ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός. Μπορούν τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Σας λέω ότι συμφωνώ με τον κ. Μεϊμαράκη ότι δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη