29 Δεκ 2015

Μίλα μου βρώμικα: οι κανόνες για να περάσεις καλά στο σεξ

Από τα πιο συνηθισμένα, λατρεμένα και αποτελεσματικά ερωτικά παιχνίδια είναι η ανταλλαγή
«βρώμικων» λέξεων. Οι λεκτικές προστυχιές συμβάλλουν στην φαντασία, ενισχύουν το πάθος και μας βγάζουν για λίγο έξω από τον καθημερινό καθωσπρεπισμό που μας επιβάλλεται. Αλλά για να γίνει σωστά το παιχνίδι, θα πρέπει να ξέρουμε καλά τους κανόνες.

Ο 10λογος για να τα λες σωστά και πρόστυχα

1.Πάρ’ το σιγά –σιγά
Μην αρχίσεις τα καυτά και τα βαριά με το που θα ξεκινήσετε τα ερωτοτροπήματα. Μπορεί ο καλός σου να μην βρίσκεται σε παρόμοιο mood και να θέλει λίγο χρόνο να παρασυρθεί στο δικό σου πάθος. Μόλις αντιληφθείς ότι αρχίζει να «ζεσταίνεται» δώστα όλα!

2.Απαγορευμένες λέξεις
Το να μιλάς πρόστυχα και ερωτικά δεν σημαίνει ότι ξαφνικά μπορείς να τον βρίζεις και να τον υποβιβάζεις. Ακόμη και αν μπείτε στους ρόλους της αφέντρας και του σκλάβου χρειάζεται μια μαεστρία και μια προσοχή στις λέξεις που θα επιλέξετε. Το να αποκαλέσεις τον άλλον «άχρηστο» ακόμη και εντός παιχνιδιού μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από το να τον κάνετε να σας αποδείξει πόσο άχρηστος δεν είναι! Ψυχολόγησε την στιγμή και μην «ανοίγεσαι» πολύ.

3.Θυμήσου το στόχο σου
Στόχος σου είναι να προκαλέσεις ερωτικά τον σύντροφο σου και όχι να τον σοκάρεις με περίεργες και προχωρημένες εκφράσεις που έχεις ακούσει ή που έχεις διαβάσει. Υπάρχει κίνδυνος μέχρι και να βάλει τα γέλια αν αυτά που λες δεν ταιριάζουν με την ψυχοσύνθεση σου και ποτέ δεν τα έχεις ξαναπεί. Αν είναι κάτι τολμηρό που όμως σου βγαίνει πολύ να το πεις, ψιθύρισε το. ΄Ετσι, δείχνεις τη συστολή σου και ταυτόχρονα είσαι πολύ σέξι.

4.Εεε… είσαι ενήλικας
Αχ, μωρέ μην παίξεις το γιατρό, την δασκάλα και την εισαγγελέα. Είναι κάπως αστείο ειδικά όταν είστε πολλά χρόνια ζευγάρι. Μεγάλα παιδιά είστε και σίγουρα θα βρείτε πράγματα που αφορούν εσάς τους δυο και όχι άλλες ιστορίες.

5.Βάλτε τον στο κλίμα
Για να τον «πείσεις» να εκφραστεί απόλυτα τόνισε του το σεξαπίλ του, δείξε με το σώμα σου ότι το θες πολύ και ότι θες να τον ικανοποιήσεις. Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει τον πιο βρώμικο διάλογο μαζί σου!

6.Μην ξεχνιέσαι
Το ότι του αρέσει να ακούει τις φωνές και τις προστυχιές των πρωταγωνιστριών στις πορνό ταινίες δεν σημαίνει ότι θα θέλει και το ίδιο από εσένα. Ούτε να φωνάζεις σαν τρελή ούτε να λες τα χίλια όσα. Του αρκεί να είσαι όσο hot και προκλητική μπορείς και θέλεις εσύ.

7.Έσω έτοιμη Μπορεί και να γελάσετε τελικά, μπορεί να κάνετε και σαρδάμ, μπορεί να μην ακούσει τι είπες και να πρέπει να το επαναλάβεις. Συμβαίνουν αυτά. Προσπέρασε τα.


8.Άκου και μετά μίλα
Είμαι η λεγόμενη καλή επικοινωνία. Ανεξάρτητα με το τι σου βγαίνει εσένα να λες θα πρέπει να ξέρεις και τι αντέχει ή τι επιθυμεί να ακούσει και ο σύντροφος σου.

9.Μην ανοίγεις κουβέντα
Δεν θα λύσεις τώρα το κυπριακό ούτε θα κάνεις διαγωνισμό ατάκας. Πες αυτό που σου βγαίνει και κάνε λίγο πίσω, άσε λίγο χρόνο να νιώσει και εκείνος την ανάγκη να μιλήσει… Άσε και λίγο χρόνο σιωπής που πάντα είναι απολαυστική, πάντα είναι απαραίτητη για να αισθανθείτε και οι δυο την σεξουαλική ικανοποίηση.

10.Have fun!
Δεν είναι διαγωνισμός ούτε επίδειξη ούτε τίποτα. Το σεξ είναι ευχαρίστηση και τα βρώμικα λόγια λειτουργούν υπέρ της, όχι υπέρ του άγχους σου να αποδειχθείς η ερωτική γυναίκα της χρονιάς!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη