28 Ιαν 2016

7 Συμβουλές για Καλές Πίπες που Δεν έχετε Δοκιμάσει Ακόμα!

Δεν έχει σημασία πόσες φορές έχετε πάρει πίπα στον άντρα σας, η ειδικός στο


σεξ Dr. Jane Greer και η σεξολόγος Dr. Jill McDevitt, οι οποίες προσφέρουν τάξεις πεολειξίας στο σπίτι, λένε ότι αυτές οι συμβουλές είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για να κάνετε τις ήδη εκπληκτικές σας πίπες ακόμα πιο ευχάριστες και απολαυστικές και για τους δύο σας. Ετοιμαστείτε να δείτε την αντίδραση «Ουάου, από πού ήρθε αυτό;» στο πρόσωπο του συντρόφου σας.

Προσποιηθείτε ότι έχετε βαθύ λαρύγγι. Πολλές γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ή το πόσα χρόνια είναι παντρεμένες, δεν απολαμβάνουν ιδιαίτερα να κατεβάζουν το πέος βαθιά στο λάρυγγά τους, καθώς αυτό ενεργοποιεί την αντανακλαστική αντίδραση του πνιγμού, που δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Εάν είστε και εσείς μία από αυτές τις γυναίκες, η γιατρός Greer σας προτείνει μία κάπως πιο χαλαρή προσέγγιση στο βαθύ λαρύγγι, η οποία συμπεριλαμβάνει να κολλάτε την άκρη της γλώσσας σας στο επάνω μέρος του στόματός σας όταν ρουφάτε το πέος του. Λέει ότι αυτή η κίνηση, μαζί με την υγρή και ζεστή αίσθηση της γλώσσας σας, θα τον κάνει να αισθανθεί ότι είναι πιο βαθιά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Όταν συνηθίσετε την αίσθηση, θα μπορέσετε ευκολότερα να κατεβάσετε πιο κάτω στα λάρυγγά σας το πέος του, όταν θα είστε έτοιμη.
Γνωριστείτε καλύτερα με το "στόμιο της ουρήθρας" και τον "χαλινό." Με άλλα λόγια, επικεντρώστε την προσοχή σας στην "μικροσκοπική τρύπα του πέους του, από όπου εκσπερματώνει" και στο "μικρό πετσάκι που ενώνει την κορυφή του πέους με την βάση." Αυτές οι δύο περιοχές είναι γεμάτες νευρικές απολήξεις και συχνά ακόμα και οι γυναίκες που παίρνουν τις καλύτερες πίπες τις αγνοούν, σύμφωνα με τις γιατρούς Greer και McDevitt. Επιπλέον, το στόμιο και ο χαλινός βρίσκονται κοντά στην κορυφή του πέους, οπότε θα κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα εάν κουραστεί το σαγόνι σας.
Χτυπήσετε τον δυνατά όταν ανεβαίνετε για αέρα. Εάν είστε συνηθισμένη να σας χτυπάει αυτός συνέχεια, αλλάξτε θέσεις και δώστε του ένα ωραίο χαστούκι στον κώλο - θα εκπλαγεί ευχάριστα από την εσωτερική σας ορμή να γίνεται περισσότερο σαν την Anastasia Steele. Και μην νομίζετε ότι εννοούμε μερικά χαστουκάκια στην χάση και στην φέξη. Η γιατρός Greer λέει ότι όση περισσότερη δύναμη βάλετε, τόσο το καλύτερο…σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα.
Ρουφήξτε τον με ένα παγάκι στο στόμα σας. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τεχνάσματα του Cosmo, το οποίο μάλλον ακούτε από τότε που ήσασταν στο πανεπιστήμιο, αλλά εμπιστευτείτε μας: θα ενθουσιαστείτε με την αντίδραση του καθώς η κρύα αίσθηση τον σοκάρει και τον ικανοποιεί με έναν τρόπο που δεν έχει ξανανιώσει. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε με διαφορετικές θερμοκρασίες, αλλά ανησυχείτε ότι το παγάκι θα είναι υπερβολικά κρύο για τα κάτω διαμερίσματά του, δοκιμάστε αρχικά να βάλετε λίγο κρύο λιπαντικό στο προφυλακτικό και έπειτα ξεκινήστε σιγά σιγά να παίζετε με τον πάγο.
Συμπεριλάβετε στο παιχνίδι οικιακά αντικείμενα. Το να του κάνετε μασάζ κατά την διάρκεια της πίπας είναι το πιο παλιό τέχνασμα και μπορεί να γίνει λίγο βαρετό. Αντίθετα, εκμεταλλευτείτε τα χέρια σας και πάρετε μία σπάτουλα για να τον χτυπήσετε, ένα πούπουλο για να του γαργαλίσετε τους όρχεις, ή ακόμα και ένα grapefruit, εάν είστε αρκετά θαρραλέα. Η γιατρός Greer λέει ότι χρησιμοποιώντας αντικείμενα στο σπίτι που είναι μαλακά, σκληρά, κρύα ή ζεστά θα δημιουργήσετε ένα στοιχείο έκπληξης, το οποίο στα κρεβάτι μεταφράζεται σε «ουάου» και για τους δυο σας.
Χρησιμοποιήστε διαφορετική ταχύτητα στην αρχή και το τέλος. Οι περισσότεροι άντρες το λατρεύουν όταν ενισχύετε τις προσδοκίες τους αρχίζοντας αργά, λέει η γιατρός Greer. Με το να ελέγχετε εσείς τον ρυθμό, τον αναγκάζετε να παραδώσει τον έλεγχο σε εσάς. Τότε θα νιώσετε να αυξάνεται η έξαψή του. Η γιατρός McDevitt λέει ότι τότε είναι η σωστή στιγμή για να αρχίσετε να αυξάνετε ταχύτητα.. Η ανατροπή αυτή και τα αναπάντεχο πείραγμα θα τον κάνουν να εκσπερματώσει με πολύ περισσότερη ένταση.
Δαγκώστε τον περισσότερο στο κεφάλι. Έχετε πάρει μάστερ στην πάνω και κάτω κίνηση όλα αυτά τα χρόνια, οπότε η γιατρός Greer σας προτείνει να βάλετε μία ακόμα πρόκληση στον εαυτό σας, ενσωματώνοντας πιο στρατηγικά δαγκώματα στο κεφάλι του πέους του ανάμεσα στα γλειψίματα, όταν νομίζετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Η ιδέα ότι θα χρησιμοποιήσετε τα δόντια σας σε αυτή την περιοχή μπορεί να του φαίνεται αρκετά τρομαχτική, οπότε η γιατρός Greer συμβουλεύει να το πάτε αργά και να τον ρωτήσετε πόση πίεση μπορεί να αντέξει και που του αρέσει να τον δαγκώνετε.
- See more at: http://www.erodate.gr/gr/blog/p/1754#sthash.7G1Y2o6g.dpuf
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη