21 Ιαν 2016

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ Η ΣΕΡΡΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ κ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ!!!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αντικατάσταση της Βουλευτή Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή  από την θέση
της Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης  ,
θέση την οποία κατέλαβε ο κ. Κασαπίδης.
Το εντυπωσιακό είναι ότι η αντικατάσταση  αυτή  έγινε μια εποχή που  τα αγροτικά θέματα βρίσκονται πρώτα στην πολιτική ατζέντα της ΝΔ και  οι Αγρότες των Σερρών αλλά και όλης της Ελλάδος είναι στα μπλόκα για αποτρέψουν την κυβερνητική πολιτική.
Ίσως  ο Κυριάκος Μητσοτάκης  να έκρινε ως πιο ικανό, πιο έμπειρο και καλύτερο γνώστηςτου αντικειμένου τον  κ. Κασαπίδης από την κ. Φωτεινή Αραμπατζή.
Ίσως  να μην  κρίθηκε ικανοποιητική από τον Πρόεδρο της ΝΔ η  μέχρι τώρα παρουσία της κ. Αραμπατζή  στον σημαντικό αυτό τομέα για την οικονομία της χώρας  .
Σε κάθε περίπτωση ,η αντικατάσταση αυτή  πέρα από την πολιτική της αξιολόγηση έχει και ένα ιδιαίτερο εσωκομματικό ενδιαφέρον μια που  η κ. Αραμπατζή εμφανίσθηκε  ως η ""εκπρόσωπος""του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ν. Σερρών.
Προφανώς""" εκ της αντικατάστασεώς της""   και μόνο κάτι τέτοιο δείχνει να μην ισχύει.
Πάντως στην κ. Αραμπατζη  δόθηκε η θέση της τομεάρχη Τουρισμού και λέγεται όλοι οι Σερραίοι της εύχονται  να τα  καταφέρει καλύτερα στον τομέα αυτό  και  να αναπτύξει τουριστικά τον Νομό Σερρών ...Καλές κρουαζιέρες λοιπόν στην όμορφη Βουλευτίνα του Ν. Σερρών.!!!!

""Ο Αιρετικός Δεξιός""

Υ.Γ: Την θέση του  τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κατέλαβε ο άλλος Βουλευτής της ΝΔ  στα Σέρρας, κ. Κώστας Καραμανλής ο οποίος μετά από αμφίδρομη επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Κόμματος εξέφρασε την επιθυμία  να αναλάβει τον κρίσιμο αυτόν τομέα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη