5 Ιαν 2016

ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ.....


«Πιστεύω ότι η ελληνική κρίση ανήκει στο παρελθόν και ότι η χώρα βρίσκεται σε επιτυχημένη πορεία από το καλοκαίρι του





2015» υποστήριξε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό κανάλι «iTele».



Στην εν λόγω συνέντευξη ο Ευρωπαίος επίτροπος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της τρομοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι η Ευρώπη δεν θα την ανεχτεί. «Πρέπει να υπάρξει συντονισμένη ευρωπαϊκή απάντηση, η οποία θα κλείσει τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης για τους τρομοκράτες», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, χαρακτήρισε «επικίνδυνο» το ενδεχόμενο να καταργηθεί η Συνθήκη του Σένγκεν.

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει εκπληρώσει, μέχρι στιγμής, τις δεσμεύσεις της. Πρέπει, όμως, να σεβαστεί και τις δεσμεύσεις της στο συνταξιοδοτικό. Θα πρέπει να γίνουν πραγματικές μεταρρυθμίσεις» ανέφερε ο κ. Μοσκοβισί, σε δηλώσεις του στο γαλλικό κανάλι.  Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση στη Γαλλία ο Μοσκοβισί εκτίμησε ότι μια αύξηση του ΑΕΠ κατά 1,5-1,6% είναι εφικτός και ρεαλιστικός στόχος.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη