20 Ιαν 2016

ΤΟ COLPO GROSSO! Με 5.000 ευρώ έχεις κανάλι!

Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί με επιμονή να υλοποιήσει το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες τα κανάλια

ετοιμάζονται να μετακομίσουν στην Κύπρο, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να αγοράσουν τηλεοπτική άδεια έναντι μόλις 5.000 ευρώ. 
Όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”, συνολικά 4 κανάλια, δηλαδή οι… χρηματοδότες τους, βρίσκουν διέξοδο στην Κύπρο, ώστε να εκπέμπουν από εκεί το σήμα τους, και να μην βρεθούν προ τετελεσμένων, στην περίπτωση κατά την οποία δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια από τις πιθανόν 4 άδειες πανελλαδικής εκπομπής σήματος, που θα προκηρύξει η κυβέρνηση.
«Δυο ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια έχουν δημιουργήσει σχετικές εταιρείες στην Κύπρο, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους παρέχει ο κυπριακός νόμος, ένα τρίτο ετοιμάζεται, και ένα τέταρτο έχει συμφωνήσει με εταιρεία εξαρτημένη από την Εκκλησία της Κύπρου, η οποία επίσης έχει δικό της κανάλι, να συνεργαστεί με τους δικούς μας, για να εκπέμπει το κανάλι αυτό πρόγραμμα στην Ελλάδα» γράφει ο κ. Παπαχρήστος.
Αναφέρει μάλιστα ότι πέρασε προσφάτως από την Βουλή των Αντιπροσώπων της Κύπρου διάταξη, σύμφωνα με την οποία η άδεια για την εγκατάσταση στη χώρα ενός τηλεοπτικού καναλιού με δυνατότητα να μεταδίδει δορυφορικά το πρόγραμμά του και στην Ελλάδα, κοστίζει μόλις 5.000 ευρώ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη