2 Φεβ 2016

Τα πήρε στο κρανίο ο Κυριάκος από λαικίστικους τακτικισμούς!

Ευτυχώς ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απεχθάνεται τον λαικισμό κυρίες και κύριοι βουλευτές της ΝΔ και κάτι τέτοια τερτίπια του
σηκώνουν τις τρίχες κάγκελο!
Ποια τερτίπια; Διαβάστε τι έκαναν η κυρία Φωτεινή Αραμπατζή βουλευτίνα των Σερρών και ο Γιώργος Γεωργαντάς του Κιλκίς στο φλέγον θέμα της πιθανής αποπομπής των νομών Σερρών, Κιλκίς, Πέλλας και Δράμας από το επίδομα για παραμεθόριο για τους Δημοσίους Υπαλλήλους.
Επειδή η κυβέρνηση ήθελε να τους εξαιρέσει, οι δυο βουλευτές υπέγραψαν στο πόδι μια τροπολογία και την κατέθεσαν στη βουλή. Η τροπολογία αυτή ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ και δεν μπήκε ΠΟΤΕ σε ψηφοφορία.
Μπήκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στο...αρχείο της καλάθου των αχρήστων!
Και μια τροπολογία που δεν συζητήθηκε ποτέ, είναι σα να μην έγινε ποτέ!

Παράλληλα 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διεμήνυσαν στον υπουργό και στον πρωθυπουργό ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ!

Έτσι η κυβέρνηση έκανε πίσω και το θέμα μετατέθηκε για ...Μάρτιο!

Σώθηκαν προς το παρόν οι νομοί. Απ τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ...

Βγήκε λοιπόν η Φωτεινή η Αραμπατζή στις Σέρρες και έδωσε δελτία τύπου και συνεντεύξεις λέγοντας ότι ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ κτλ κτλ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕ στο θέμα παραμεθορίου και σώθηκαν οι Σέρρες!!!

Μιλάμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μισεί τον λαικισμό και τέτοιες ενέργειες που αποτελούν την κύρια μορφή του λαικισμού, του προκαλούν εμετό!
Ευτυχώς δηλαδή...
Γιατί από Γκόρτσους ...ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη