4 Φεβ 2016

Οι νέοι είναι επιτέλους έτοιμοι να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους



Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις παρεμβάσεις της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα η γαλάζια νεολαία έδωσε σήμερα δυναμικό παρόν, στην ενημερωτική δράση
αφύπνισης – κινητοποίησης του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου.
Εκατοντάδες Δαπιτών γέμισαν το stand του Συλλόγου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας βοηθώντας ενεργά στη διανομή  του έντυπου ενημερωτικού υλικού και δίνοντας άλλο αέρα στην πρωτοβουλία. Επιπλέον, εμπνευσμένοι από την παγκόσμια καμπάνια «Talking Hands», οι γαλάζιοι νεολαίοι συμμετείχαν στο photo shooting, κάνοντας έτσι το μήνυμα της αυριανής ημέρας viral στα social media μέσα σε μόνο λίγες ώρες.
Φαίνεται πως η γαλάζια νεολαία της πόλης δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Εξωστρεφής, με δράση πέρα από τα στενά όρια του campus και έντονο ενδιαφέρον για ζητήματα και πέραν των αμιγώς ακαδημαϊκών, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης δε σταματά να μας υπενθυμίζει πως οι νέοι είναι επιτέλους έτοιμοι να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη