1 Φεβ 2016

΄΄ΠΗΡΕ΄΄ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΛΛΙΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ;

Ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός κινείται γύρω από τον Σεμπαστιάν Λέτο, αναμένοντας την κατάληξη των συζητήσεων του Αργεντινού με την Κατάνια για τη λύση του συμβολαίου του, όμως οι ιθύνοντες του έχουν στρέψει



την προσοχή τους σε άλλες υποθέσεις, αφού στην προαναφερόμενη δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο.







Ο σχεδιασμός των ανθρώπων του Τριφυλλιού περιλαμβάνει την απόκτηση ενός επιθετικού με ορίζοντα τη σεζόν 2016-2017. Πρόκειται για μία ανάγκη που δημιουργείται με βάση τον απώτερο σχεδιασμό, αφού ο Μλάντεν Πέτριτς έχοντας συμπληρώσει 35 έτη δύσκολα θα συνεχίσει, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ παρουσιάζει ευπάθεια στους τραυματισμούς.
Στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει αποδείξει τις ικανότητες του και θα μπορέσει να δώσει λύσεις, είτε ως παρτενέρ του Μπεργκ, είτε αντικαθιστώντας τον. Μία εξαιρετική περίπτωση θεωρείται ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος επιπλέον θα τονώσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.
Φυσικά, ο στράικερ του Ηρακλή δεν είναι η μόνη επιλογή, ούτε έχει κατατεθεί πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Ωστόσο, έχει τοποθετηθεί ψηλά στη λίστα και στη διάρκεια του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν επαφές για μία βολιδοσκόπηση, όσον αφορά τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή και του Ηρακλή.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη