13 Φεβ 2016

Συλληπητήριο μήνυμα της ΥΜΑΘ για το θάνατο του Ηλία Καμμένου

Σήμερα, 13 Φεβρουαρίου 2016, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, απέστειλε
συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για το θάνατο του Ηλία Καμμένου, πατέρα του Υπουργού.

Στο μήνυμά της η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, αναφέρει:
Συμμερίζομαι απόλυτα την οδύνη και το πένθος του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του φίλου και συνεργάτη μου, Πάνου Καμμένου, για το θάνατο του πατέρα του, Ηλία. Γιατί ο Ηλίας Καμμένος ήταν ένας ξεχωριστός Άνθρωπος, που πρόσφερε αμέριστα την αγάπη, τη στήριξη και τη σοφία του, σε όλους εμάς που η αγωνία και η αγάπη για την Ελλάδα μας συνένωσε στο Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ήταν για όλους μας πατέρας, μας αντιμετώπιζε σαν δικά του παιδιά, και με αυτόν τον τρόπο θα τον τιμώ και θα τον θυμάμαι πάντοτε και εγώ. Ο πανάγαθος Θεός ας δεχτεί κοντά του την ψυχή του.

Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο που η απώλεια αυτή συνέβη ελάχιστες ημέρες μετά το θάνατο των τριών παλικαριών του Πολεμικού Ναυτικού. Θεωρώ ύψιστο σημείο σεβασμού απέναντι σε όλα αυτά που συνθέτουν τον Ελληνισμό και τα ιδανικά του, τα οποία ενσάρκωνε στον υπέρτατο βαθμό στη ζωή του ο Ηλίας Καμμένος, την επιθυμία της οικογένειας του να μην κατατεθούν στεφάνια στην κηδεία του, αλλά τα χρήματα να δοθούν για τη στήριξη των οικογενειών των νέων που χάθηκαν.
Λογαριασμός για τους τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού: 0024/232/70036,Τράπεζα Ελλάδος, IBAN7701000240000000023270036
Η κατάθεση μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε τράπεζα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη