Του Γιώργου Νούτσου
Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη οφείλει να προχωρήσει άμεσα στον δημοκρατικό, ιδεολογικό και προγραμματικό της επανακαθορισμό.
Πολύ ορθά επισπεύστηκαν οι Συνεδριακές διαδικασίες εκεί κοντά στα μέσα του Απρίλη, οπότε λογικό είναι πια, να πάρει μπροστά και η μηχανή των εσωκομματικών διαδικασιών που θα οδηγήσει στην εκλογή των νέων κομματικών οργάνων ανά την Επικράτεια, καθώς και στην εκλογή των Συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο της Ιδεολογικής και Προγραμματικής μας Επανεκκίνησης.
Οφείλω, όσο ακόμα είναι νωρίς και με αφορμή όσα τον τελευταίο καιρό γίνονται στον Κομματικό ΝεοδημοκρατικόΜικρόκοσμο των Γρεβενών, να επισημάνω κάποια πράγματα, κρούοντας παράλληλα των κώδωνα του κινδύνου.
Με τις παραπάνω σκέψεις, που δεν κάνουν τίποτα περισσότερο, από το να περιγράφουν ένα χρόνιο, σαθρό και ετοιμόρροπο κομματικό σύστημα λειτουργίας και του οποίου γνώστες είναι όλοι οι νεοδημοκράτες των Γρεβενών, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στην Κομματική Ιεραρχία της Συγγρού, θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους, για την τυχόν άκριτη και αβασάνιστη εκ μέρους τους αποδοχή τέτοιων πρακτικών.
Θεωρώ την άμεση συμμόρφωση όλων στις Καταστατικές λειτουργίες επείγουσα προτεραιότητα και την επαναφορά όσων εκ δόλου ή τύχης παρέκλιναν από αυτές, όρο επιβίωσης της Παράταξης και συμμόρφωσής της στις ανάγκες των καιρών και τις διακηρυγμένες προτάξεις του νέου Προέδρου μας.
Με την πεποίθηση πως εκφράζω με τις σκέψεις μου την συντριπτική πλειοψηφία των σκεπτόμενων ανησυχούντωννεοδημοκρατών, ευελπιστώ με κεντρική παρέμβαση, στην αποκατάσταση της εικόνας της Παράταξης, που δυστυχώς έχει με αυτές τις κάκιστες πρακτικές ήδη τρωθεί, ώστε πολύ σύντομα η Νέα Δημοκρατία να αποτελέσει και πάλι πόλο έλξης των δυσαρεστημένων συμπολιτών μας και ελπίδα παλιννόστησης της χώρας μας.