1 Φεβ 2016

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαφώνησε με τη Φώφη Γεννηματά για το ότι «μας χωρίζει άβυσσος με τη ΝΔ».






Παράλληλα υποστήριξε πως τη δημιουργία νέου κόμματος θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να μπει και το Ποτάμι και το κόμμα του κύριου Λεβέντη.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι ήταν λάθος η δήλωση Γεννηματά ότι «μας χωρίζει άβυσσος από τη ΝΔ» και διερωτήθηκε για το τι μας χωρίζει από το να συνεργαστούμε όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις για να σώσουμε τη χώρα. «Άβυσσος δεν μας χωρίζει ούτε από τον κύριο Τσίπρα. Μόνο από τη Χρυσή Αυγή», είπε χαρακτηριστικά.
Σε συνέδριο με Ποτάμι και Λεβέντη, όχι με Παπανδρέου
Αναφορικά με τη δημιουργία νέου κόμματος, είπε ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να μπει και το Ποτάμι και το κόμμα του κύριου Λεβέντη και να μην πάμε σε ένα συνέδριο που θα μείνουν έξω αυτοί που θα πρέπει να είναι εκεί και να έλθει μόνο ο κύριος Παπανδρέου.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα είναι πάντα παρών για τη χώρα. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως «θέλουμε έναν αυτόνομο πόλο των δημοκρατικών προοδευτικών πολιτών, εγώ δεν είμαι ούτε ντίβα, ούτε τενόρος, έφυγα από τη θέση του προέδρου για να δείξω ότι όλοι είμαστε παροδικοί και για να μην υποστηρίζουν ορισμένοι ότι υπάρχουν εμπόδια».
Κράτησε αποστάσεις για τoν Γρηγοράκο
Σχολιάζοντας τη διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως «ο κ. Γρηγοράκος έκανε μία πράξη και θα κριθεί αρμοδίως. Διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ και συμμετέχει στις διεργασίες της παράταξης».
Κυνική και ωμή ασκηση εξουσίας από τον Τσίπρα
Σφοδρή κριτική έκανε στην κυβέρνηση μιλώντας για  κυνική και ωμή άσκηση εξουσίας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα απέδωσε το πρόβλημα στο ασφαλιστικό και την οικονομική πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι προσπαθούμε να φτάσουμε το Δεκέμβριο του 2018 εκεί που ήμασταν τον Δεκέμβριο του 2014.
Όταν ανέβουν οι καινούργιοι στο δέντρο θα φανούν τα οπίσθια τους
Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, σημείωσε ότι η κυβέρνηση υπόσχεται άδειες σε νέους υποψηφίους και όταν θα ανέβουν οι καινούργιοι στο δέντρο, τότε θα φανούν τα οπίσθια τους και θα γελάει ο κάθε πικραμένος. Οι παλιοί είναι γνωστοί και τους ξέρουμε πρόσθεσε.
Ορτατός ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από την Σένγκεν
Για το προσφυγικό, είπε τέλος, ότι ο κίνδυνος να φύγουμε από την Σένγκεν είναι ορατός και προειδοποίησε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα μπούμε στη δεύτερη ταχύτητα της Ευρώπης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη