3 Φεβ 2016

«Σου είπα να το τελειώσεις εδώ και τώρα»!

 “Έπαιξαν μπουνιές” Φαίη και Γιώργος: Η ξανθιά που χωρίζει Λιάγκα - Σκορδά!

Ποιος είδε τη Φαίη και δεν τη φοβήθηκε. Πρώτη φορά η παρουσιάστρια είχε βγει από τα ρούχα της και ούρλιαζε.
ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Ένα ραντεβού που κρατήθηκε μυστικό, ένα δείπνο σε απομονωμένο τραπέζι και μια ξανθιά που έχει τινάξει στον αέρα την ευτυχία τους και ήταν η αιτία ενός απίστευτου καβγά. Η Φαίη και ο Γιώργος έγιναν... μπίλιες και οι φωνές τους θα πρέπει να ακούστηκαν σε όλη τη Βουλιαγμένη! “Τέλειωσέ το τώρα” ούρλιαζε η παρουσιάστρια, “δεν θα κάνω ό,τι θέλουν οι άλλοι” απαντούσε εκείνος. Πρώτη φορά το ζευγάρι είχε τέτοια ένταση που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους υπόλοιπους θαμώνες!
Ο “μυστικός δείπνος” κανονίστηκε λίγη ώρα πριν εντελώς αιφνιδιαστικά, προφανώς για να μείνει και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος και η Φαίη μπήκαν πρώτοι στο ιταλικό εστιατόριο και λίγα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνισή της και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το ραντεβού το έκλεισε ουσιαστικά η Σκορδά, η οποία από την πρώτη στιγμή δήλωνε ότι θα πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε εξωδικαστική λύση στην υπόθεση της αγωγής της παρουσιάστριας του ALPHA κατά του άντρα της και της Σάσας Σταμάτη.
Η Κωνσταντίνα έκανε πίσω στην εκδίκαση της υπόθεσης και δέχθηκε να βρεθεί συμβιβασμός, κάτι που έκανε δεκτό το δικαστήριο, δίνοντας προθεσμία στις δυο πλευρές μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Τότε όλοι πίστεψαν ότι η υπόθεση είχε τελειώσει, όμως, όπως φαίνεται, ακόμη υπάρχει πάρα πολύς δρόμος. Κι αυτό γιατί το ραντεβού στέφθηκε με απόλυτη... αποτυχία μιας και η Σπυροπούλου δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη από αυτά που άκουσε από τον Λιάγκα. Έτσι, σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς να υπάρξει παραμικρή πρόοδος.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη