11 Φεβ 2016

SEX ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Αυτά είναι τα μυστικά επιτυχίας στο σεξ για να μη φύγει ποτέ!

Τα «χρυσά» κλειδιά της ευτυχίας στην κρεβατοκάμαρα σου υπόσχονται πάθος και διάρκεια…
προέκυψαν από έρευνα σε 39.000 ζευγάρια

Τα ερωτικά παιχνίδια, το να λες «σε αγαπώ», το να γελάς στη διάρκεια του σεξ, αποτελούν τα μυστικά επιτυχίας για μακροχρόνιο σεξ λέει έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, με δείγμα από 39.000 ζευγάρια να απαντούν τι θεωρούν στη σχέση τους ιακνοποιητικό σεξ!

Σύμφωνα με την έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο «The Journal of Sex Research» βοηθούν βέβαια και και άλλα διάφορα κολπάκια όπως η ανταλλαγή μηνυμάτων στη διάρκεια της ημέρας, το να δοκιμάζεις νέες στάσεις, ο φωτισμός, η μουσική που έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της τέλειας ερωτικής ζωής σε μια σταθερή σχέση.

Συμφωνα με την ερευνα το 83% δήλωσε ικανοποιημένο στους πρώτους έξι μήνες της σχέσης. Ωστόσο, το 41% και 27% των ανδρών και των γυναικών, αντίστοιχα, αναφέρουν ότι σήμερα είναι δυσαρεστημένοι.

Οπως σημειώνουν οι επικεφαλής της έρευνας, οι μισοί από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, διαβάζουν ειδικά άρθρα και βιβλία για «σεξουαλική βοήθεια» ενώ τονίζουν, ότι είναι ενθαρρυντικό ότι το 1/3 των ζευγαριών διατηρούν το πάθος στη σεξουαλική τους ζωή ακόμη και μετά από δύο δεκαετίες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη