16 Μαρ 2016

AΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΡΑΝΕ

Καμμένος: Αν δεν παραιτηθεί ο Μουζάλας δεν μπορώ να στηρίζω την κυβέρνηση.

Καλές οι κορώνες αλλά στο τέλος όπως πάντα καθώς έτσι μας έχει συνηθίσει ο κ. Πρόεδρος της πολιτικής πατερίτσας του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση Π.Καμμένος θα επιδοθεί στο αγαπημένο του άθλημα την κυβίστηση.

 

Απειλεί την κυβερνητική συνοχή ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά την «γκάφα Μουζάλα» όπως την αποκάλεσε και ο ίδιος να αποκαλέσει Μακεδονία τα Σκόπια

Επιμένει όχι μόνο στην παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, αλλά παράλληλα ο Πάνος Καμμένος, απειλεί με αποχώρηση από την κυβέρνηση στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημα της παραίτησης.

Η νέα ενδοκυβερνητική κρίση προέκυψε από την δήλωση του Γιάννη Μουζάλα για το προσφυγικό, κατά την οποία αποκάλεσε «Μακεδονία» τα Σκόπια. Ο Πάνος Καμμένος αντέδρασε έντονα και όπως δήλωσε σήμερα το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μega, «δεν θα μπορώ να συνεχίσω να στηρίζω αυτή την κυβέρνηση όσο θα υπάρχει ο Μουζάλας υπουργός της».

Ο κ. Καμμένος μάλιστα υπογράμμισε: Οι ΑΝΕΛ Προκειμένου να στηρίξουμε την κυβέρνηση πήραμε σκληρές αποφάσεις. Ο Παναγιώτης Σγουρίδης παραιτήθηκε γιατί έδωσε μια άτυχη απάντηση. Ο Δημήτρης Καμμένος παραιτήθηκε για ένα tweet  που φέρεται να έγραψε πριν από χρόνια. Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκλείστηκε από την εκλογική διαδικασία γιατί δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση. Τώρα ο κ. Μουζάλας οφείλει αυτή τη στιγμή έχοντας παραδεχτεί ότι έκανε σφάλμα να παραιτηθεί. Στην πολιτική οι γκάφες και τα λάθη πληρώνονται», ανέφερε και συμπλήρωσε: Ό,τι και να κάνει ο Μουζάλας θα παίζει ένα βίντεο που θα τον δείχνει να λέει τα Σκόπια Μακεδονία.

Στην αμήχανη ανακοίνωση που εξέδωσε το Μαξίμου ο κ. Καμμένος σημείωσε: Εγώ ενημέρωσα τον πρωθυπουργό για την δήλωση του Μαζάλα. Μλησα με τον πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε τίποτα. Έπειτα βγήκε η ανακοίνωση. Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους φαινόμενα να χτυπήσουν την κυβερνητική συνοχή» συμπλήρωσε στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στο Μαξίμου.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω να στηρίζω μια κυβέρνηση στην οποία υπάρχει ο Μουζάλας. Σήμερα θα μιλήσουμε και πάλι με τον πρωθυπουργό .Αύριο το πρωί έχω συγκαλέσει την ΚΟ των ΑΝΕΛ για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε και ποια θα είναι η στάση μας. Ο Μουζάλας δεν έχει πια την εμπιστοσύνη μας».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη