21 Μαρ 2016

Ρε Αλέξη, τι λέει αυτή η βρωμιάρα σας;

Στη ραδιοφωνική εκπομπή ....
"Θέσεις και Απόψεις" του Βασίλη Κοντογουλίδη μίλησε η Άννα Βαγενά, με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε στο Κιλελέρ.

"'Επρεπε να με προστατεύσει ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης ως καλεσμένη τους, ξέρανε ότι θα γίνουν επεισόδια", είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι οι διαμαρτυρόμενοι θα έπρεπε να στραφούν εναντίον και άλλων βουλευτών, γιατί το αγροτικό πρόβλημα χρονίζει και δεν είναι τωρινό.

Όταν ο δημοσιογράφος της υπενθύμισε ότι στο παρελθόν άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσαν τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ γερμανοτσολιάδες και ταγματασφαλίτες πριν από λίγα χρόνια, η κυρία Βαγενά απάντησε: "Ήταν γερμανοτσολιάδες και ασφαλίτες, εμείς δεν είμαστε. Ήταν προδότες και είναι προδότες", φωνάζοντας ότι οι πολίτες πρέπει να βρουν τους κλέφτες και όχι αυτούς που δεν είναι υπεύθυνοι.
και άπλυτη και αξύριστη...

Στη συνέχεια χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες ως στημένη προβοκάτσια από 20 άτομα της Νέας Δημοκρατίας εκ των οποίων ο ένας ήταν και διοργανωτής της εκδήλωσης.

Τέλος, η κα Βαγενά έκλεισε εκνευρισμένη το τηλέφωνο, όταν ο συνομιλητής της δημοσιογράφος της επεσήμανε ότι δεν ήταν σωστή η στάση της να γιουχάρει τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας καθώς και το να βάζει "ταμπέλες" σε ανθρώπους, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως "δεξιοί" και "ταγματασφαλίτες".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη