3 Μαρ 2016

ΠΑΕ ΑΕΚ: Θα πάμε μέχρι τέλους

«Το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να μένει στα χέρια των καταστροφέων του»

Υπέρ της ρήξης με το υπάρχον καθεστώς του ποδοσφαίρου εμφανίστηκε η ΑΕΚ. Αν και θίγεται από τη ματαίωση του Κυπέλλου, η «Ένωση» δήλωσε αποφασισμένη για αγώνα ώστε «να πάρουμε πίσω τις Κυριακές μας».

Τον δρόμο της σύγκρουσης με το υπάρχον καθεστώς στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου -έστω κι αν αυτό έχει κόστος για την ίδια- διαλέγει η ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή της, η «Ένωση» σημειώνει ότι αποδέχεται την απόφαση για ματαίωση του Κυπέλλου -παρόλο που δεν έχει καμία ευθύνη και της στερείται η δυνατότητα να διεκδικήσει έναν τίτλο.

Τονίζει ωστόσο ότι οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν και επαναλαμβάνει ότι μόνη λύση «για να πάρουμε πίσω τις Κυριακές που μας έχουν στερήσει» είναι η ανατροπή της τωρινής ηγεσίας της ΕΠΟ και η μη παραμονή του ποδοσφαίρου «στα χέρια των καταστροφέων του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή, αν και δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη για τη διακοπή της εφετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου και φυσικά θιγόμαστε άμεσα με τη στέρηση της διεκδίκησης ενός τίτλου, που τόσο πολύ ήθελαν οι οπαδοί μας.

Για μία ακόμα φορά η υπεύθυνη στάση μας απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβάλλει τη θυσία του συμφέροντος της ομάδας μας υπέρ της μεγάλης προσπάθειας για την εξυγίανσή του και την απαλλαγή του από τους ανθρώπους που σήμερα διαφεντεύουν τις τύχες του και το οδηγούν στην πλήρη απαξίωση και στον αφανισμό.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες της Πολιτείας για… κανονικό ελληνικό ποδόσφαιρο και απολογούμαστε εμείς στους οπαδούς μας για τη δικαιολογημένη πικρία τους, αφού σε τρία εντός έδρας ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα για να υφίστανται σήμερα αυτή την «τιμωρία».

Οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν! Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μία και μόνη και την είχαμε εκφράσει, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα με την τωρινή ηγεσία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ στην οποία κυριαρχούν υπόδικοι παράγοντες, που ολοένα και περισσότερο ενισχύουν την αναξιοπιστία και είναι με την ποινικά κολάσιμη δραστηριότητά τους οι ηθικοί αυτουργοί των φαινομένων βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Ως ΠΑΕ ΑΕΚ θέλουμε ένα και μόνο πράγμα: Να πάρουμε πίσω τις Κυριακές που μας έχουν στερήσει, να φτιάξουμε και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο, να δούμε και πάλι τους φιλάθλους να επιστρέφουν στις εξέδρες των γηπέδων. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για αυτό. Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος χωρίς να υπολογίζουμε το όποιο κόστος, αλλά θα τα καταφέρουμε!

Το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να παραμένει στα χέρια των καταστροφέων του»!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη