15 Μαρ 2016

ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄  ΌΛΑ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΝΟΝΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.


Όχι μόνο την επιστροφή στην Ελλάδα των μεταναστών και των προσφύγων που πέρασαν στο σκοπιανό έδαφος, αλλά η κυβέρνηση των Σκοπίων επιρρίπτει ευθύνες στη χώρα, αφήνοντας σοβαρές αιχμές για την στάση της ελληνικής κυβέρνησης. Μάλιστα, υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Πόποσκι με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση για  «μαζική και οργανωμένη» προσπάθεια προώθησης προσφύγων και μεταναστών στο έδαφος της ΠΓΔΜ από την Αθήνα, μέσα από «παράνομα περάσματα».

Ο Πόποσκι κάνει λόγο για «ενθάρρυνση», ενώ υποστηρίζει πως η παρουσία περισσότερων μεταναστών και προσφύγων σε καταυλισμούς στα σύνορα ενθαρρύνει την παράνομη μετανάστευση και χειροτερεύει τη μεταχείριση των ανθρώπων, τονίζοντας παράλληλα ότι μόνο μια ενωμένη και ανθρωπιστική απάντηση από την Ε.Ε. θα δώσει τη λύση έτσι ώστε η παράνομη μετανάστευση να μην καταστεί καθημερινότητα.

Η απελπισμένη αυτή ενέργεια προκλήθηκε έπειτα από τη διανομή άγνωστης προέλευσης φυλλαδίου στα αραβικά, που μοιράστηκε στην Ειδομένη και το οποίο συνοδευόταν από σχετικό χάρτη.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη