31 Μαρ 2016

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΑΝΗΛΙΚΗ

  Η 41χρονη εξανάγκασε την ανήλικη από τη Βουλγαρία να συνευρεθεί ερωτικά με τον 75χρονο Έλληνα

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καταδίκασε με συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών μια 41χρονη Γεωργιανή η οποία εξέδιδε σε ηλικιωμένο την 16χρονη κόρη της φίλης της, ενώ φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους συνευρέσεις. Το δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης και στον 75χρονο συγκατηγορούμενο της που κρίθηκε ένοχος για την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης.

Η πρώτη κατηγορουμένη εκτίει ήδη ποινή για άλλη υπόθεση και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Η έφεση του 75χρονου- πρώην εργολάβου- είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και το δικαστήριο επέτρεψε την εξαγορά της ποινής προς 10 ευρώ την ημέρα. Ο τελευταίος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε πως η παθούσα ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον Δεκέμβριο 2013, η 41χρονη εξανάγκασε την ανήλικη από τη Βουλγαρία να συνευρεθεί ερωτικά με τον 75χρονο Έλληνα. Πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον τέσσερις συναντήσεις, στο εξοχικό, στο σπίτι και στο γραφείο του ηλικιωμένου, σε Πιερία και Θεσσαλονίκη. Η ανήλικη έπαιρνε ως αντίτιμο χρηματικά ποσά από 20 έως 30 την κάθε φορά.
Παρούσα ήταν και η φερόμενη προαγωγός η οποία φωτογράφιζε και βιντοσκοπούσε τις ερωτικές περιπτύξεις κατά παραγγελία του πελάτη.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη