17 Μαρ 2016

ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.

«Αντιπροσωπεία έμπιστων συνεργατών του πρωθυπουργού δείπνησαν χθες το βράδυ με τον Καμμένο  προκειμένου του αλλάξουν γνώμη-Βαριές εκφράσεις σε τηλεφώνημα Τσίπρα-Καμμένου .







Οι πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και το Μαξίμου επιχειρεί με κάθε τρόπο να ρίξει τους τόνους από την πλευρά των ΑΝΕΛ, καθώς αντιλαμβάνεται το εύρος των ανατροπών που θα προκαλέσει η υπόθεση παραίτησης ή μη του Γιάννη Μουζάλα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μετά την χθεσινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο ακολούθησε και νέα προσπάθεια πυροσβεστικής παρέμβασης από το Μαξίμου καθώς «αντιπροσωπεία» έμπιστων συνεργατών του πρωθυπουργού μετέβη το βράδυ στο σπίτι του  Καμμένου, στη Βουλιαγμένη, για να μεσολαβήσει ώστε να αποσοβηθεί η κυβερνητική κρίση. Νίκος Παππάς και Τέρενς Κουίκ συνέφαγαν με τον υπουργό Άμυνας και προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους και να αποδραματοποιήσουν το ζήτημα. Επικράτησε προς στιγμήν η εντύπωση ότι ο Πάνος Καμμένος έκανε για άλλη μια φορά πίσω. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το iefimerida.gr πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Τσίπρα-Καμμένου και ακούστηκαν σκληρές φράσεις.

«Οποιος έριξε κυβέρνηση πήγε στο 1%» φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον κυβερνητικό του εταίρο. Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρότεινε στον πρωθυπουργό να αποσύρει τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και να στηρίζει με την κοινοβουλευτική ψήφο την κυβερνητική πλειοψηφία. Η πρόταση αυτή απερρίφθη από τον πρωθυπουργό, αναφέρουν οι πληροφορίες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη