2 Μαρ 2016

ΦΙΛΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ

Θύμα... Jaguar έπεσε ένας αστυνομικός. Οχι όμως στην άγρια φύση, αλλά στους δρόμους της Βρετανίας. Και στο τιμόνι της καθόταν ένας εκατομμυριούχος.



 

 
Ο Σερ Χάρι Τζάνογκλι κατηγορείται ότι έσυρε τον αστυνομικό, ενώ εκείνος κρεμόταν από το παράθυρο του οχήματός του, για 45 μέτρα, σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, πριν τον εγκαταλείψει. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, εκεί όπου οι ένορκοι άκουσαν πώς τα κατάφερε ο 77χρονος εκατομμυριούχος.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο αστυνομικός σταμάτησε τον Τζάνογκλι για παραβίαση του ορίου ταχύτητας. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι... γκάζωσε φεύγοντας γιατί η σύζυγός του είναι πρόβλημα δύσπνοιας και ενώ ο αστυνομικός ήταν ακόμη γατζωμένος στο τιμόνι του οχήματος. Μετά ισχυρίστηκε ότι πάτησε κατά λάθος το γκάζι στο αυτόματο αυτοκίνητό του.  

Ο Ρόμπερτ ΜακΝτόναλντ, το θύμα του 77χρονου, σύρθηκε για 45 μέτρα στον δρόμο διπλής κατεύθυνσης, πριν η Jaguar μπει στο αντίθετο ρεύμα, με άλλα οχήματα να έρχονται καταπάνω του.

Ο Τζάνογκλι, η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 300 εκατ. λίρες, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της επίθεσης και της επικίνδυνης οδήγησης. Το περιστατικό συνέβη στις 27 Δεκεμβρίου του 2014, αλλά η υπόθεση έφτασε τώρα στο δικαστήριο.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη