25 Μαρ 2016

ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

-5 ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΣΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.







ΕΝΤΟΝΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

ΠΟΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΕ ΕΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.



Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ.

Βαριά ήταν η "καμπάνα" της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.


Ο «δικέφαλος του βορρά» τιμωρήθηκε με αφαίρεση 5 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ.


Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ασκήσει έφεση, κατά της πρωτόδικης απόφασης.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη