3 Απρ 2016

Στήνουν τις κάλπες στη Νέα Δημοκρατία για το συνέδριο

Κάλπες έχουν στηθεί σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα για 
την ανάδειξη των συνέδρων για το επερχόμενο συνέδριο του κόμματος. Παράλληλα μέσω κάλπης θα αναδειχθούν και τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Δομοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος αλλά και της ΟΝΝΕΔ καθώς και των Νομαρχιακών Οργανώσεων.

Στόχος της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας είναι αυξηθεί η συμμετοχή μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας κάτι που μέχρι ενός σημείου έχει επιτευχθεί. Η άλλη όψη του νομίσματος βέβαια είναι ότι υπάρχει μεγάή συμμετοχή λόγω της κόντρας που υπάρχει σε πολλές οργανώσεις, με αποτέλεσμα να κινητοποιούνται μεγάλες ομάδες πολιτών για να ενισχύουν την κάθε πλευρά.

Δικαίωμα εκλέγειν σε κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση έχουν:
Τα 405.000 μέλη του κόμματος -παλαιά και νέα- που είτε επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα, είτε έκαναν νέα εγγραφή και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ής Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ν.Δ.
Οσοι δεν ψήφισαν στις 20 του περασμένου Δεκεμβρίου, αλλά επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα ή έκαναν νέα εγγραφή έως τις 11 Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος www.nd.gr και κατέβαλαν τη συνδρομή των 3 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος.
Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, κατοικούν, σπουδάζουν ή εργάζονται στην περιοχή ευθύνης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη